Kojima egy új játékról készült screenshot-tal lep meg bennünket

2011. december 16.
3.1631
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
Hideo Kojima-t valószínűleg senkinek sem kell bemutatni, ennélfogva az is érthető, ha egy "új, nem bejelentett játék" screenshot-járól rögvest a Metal Gear Solid franchise-ra asszociálunk - és ami azt illeti, ez talán nem is áll oly távol a valóságtól.

A híres sorozat mögött álló géniusz a Twitteren osztotta meg követőivel az ominózus képet, mely elsősorban a Kojima Productions újdonsült motorjának, a Fox Engine képességeit hivatott szemléltetni.

Kojima egy új játékról készült screenshot-tal lep meg bennünket - 2. kép

A képen, amelyet Hideo Kojima nemrégiben Twitter falára tűzött egy tank közvetlen közelében settenkedő katonát láthatunk, magas hegyekkel övezve. Bár első látásra úgy tűnhet, egy Metal Gear Solid matériával van dolgunk, nem kerülheti el figyelmünket a tény, hogy Kojima "új cím"-ként jelölte meg a kép tartalmát. Talán a "Project Ogre" első bokavillantásának lehetünk tanúi?

Akárhogy is, a szóban forgó vizuális élmény a Fox Engine demonstrációjának céljából látott napvilágot. A Kojima Productions motorja júniusban hallatott magáról első ízben, s a stúdió elkövetkező alkotásainak hivatott támaszául szolgálni, kezdve a titokzatos "Poject Ogre"-vel.

Atsushi Inaba néhány órával ezelőtt Twitteren közölte velünk, hogy a Metal Gear Rising fejlesztése során a PlayStation 3 képezi majd a vezető platformot, ugyanakkor biztosított minket, ez nem jelenti azt, hogy a többi felületet elhanyagolják majd.
3 hozzászólás

Braddock

13 éve, 4 hónapja és 27 napja

Lehet hogy csak hasonló lessz a metal gear-hez!

válasz erre

Lac

13 éve, 4 hónapja és 27 napja

Shade írta:
Fú, ez valami katonás, lopakodós lesz biztos. röhögő smiley
Meg tankos, mi?röhögő smiley Egyébként nem játszottam még az MGS szériával, de ahogy megláttam a képet, nekem is egyből az jött le, hogy ez egy új MGS.

válasz erre

Shade

13 éve, 4 hónapja és 27 napja

Fú, ez valami katonás, lopakodós lesz biztos. röhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja