Kojima: az 1080p és a 60fps sima ügy a PS4-nek

2014. február 13.
1.9671
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
IAppearMissing profilja, adatai
IAppearMissing
A PlayStation 4 könnyen megbirkózik az 1080p-s felbontással és a 60fps-sel, állítja a Famitsu magazinnal készült legújabb interjújában Hideo Kojima, a Metal Gear-sorozat mögött álló legendás dizájner.

Hideo Kojima szerint egyértelműen a PlayStation 4 a legjobb otthoni konzol, amely könnyedén megbirkózik az 1080p-s felbontással és a másodpercenkénti 60 képkocka sem okoz neki különösebb problémát.

A PS4 képminősége közel fotorealisztikus - állítja Kojima, aki jelenleg is egy, a verziók közötti különbségeket bemutató videón dolgozik. A Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes március 18-án érkezik Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3, valamint PlayStation 4 konzolokra.
7 hozzászólás

kylx

11 éve, 22 napja

elgondolkodtam, lesz-e oculus rift konzolokhoz.... aztán belebotlottam
Ugyan nem olvastam végig, de úgy tűnik, technológiailag túl limitáltak a pchez képest (sajnos, pedig destiny-t tolni ezzel durva volna)

válasz erre

Vendég

11 éve, 22 napja

kpal írta:
érdekes a Ps4 tudja de a Ps játékok nem .
Én most csalodtam a Tomb Raider definitive editionben mert az xbox onera készitö csapat szebb munkát végzett,bár 60fps...,a Dead Rising 3rol meg ne is beszéljünk megjelenése elött millyen szépre kipofozták és most a patchektöl meg lehet még gyönyörübb!szoval meginogtam az xbox one felé ,lényeg a jo játék!

válasz erre

kpal

11 éve, 22 napja

érdekes a Ps4 tudja de a Ps játékok nem .

válasz erre

Vendég

11 éve, 22 napja

Az öreg mester megmondja. Kész.röhögő smiley

válasz erre

Yanez

11 éve, 22 napja

Én sem értem, hogy eddig miért gond PS4-en az 1080p és a 60fps. Hisz nextgen, vagy nem? Ez a minimum! Azt már könnyebben elképzelem, hogy évek múlva, amikor már atom grafikájú játékok lesznek, hogy akkor lesz nehéz kihozni a 60fps-t.

válasz erre

totyak

11 éve, 22 napja

Ez a közel foto realisztikus kijelentés még Kojima szájából is baromság, pedig ő ért a témához.

válasz erre
Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain
9.299 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja