Kojima szerint ezért húzták le az amerikai kritikusok a Death Strandinget

2019. november 11.
4.6351
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Külföldön, leginkább a tengerentúlon elég vegyes fogadtatásban részesült a Death Stranding a kritikusok szemében, ami kapcsán Hideo Kojimának megvan abszolút a véleménye, hogy mi áll a háttérben.

Szerinte ugyanis az amerikai közönség sokkal inkább van berendezkedve az FPS-ekre, míg a Death Stranding jóval más műfajban fogant meg, ahogyan azt a Tgcom24 magazin munkatársaival megosztotta a minap. Véleménye alapján ez áll a megosztottság mögött, már ami az Egyesült Államokat illeti.

Hovatovább azt is megosztotta Kojima, hogy mindig fog új dolgokkal próbálkozni, és úgy gondolja, hogy a vita és a beszélgetés teljesen rendben van az ilyen jellegű témákról, viszont ő személy szerint amondó, hogy az olaszok és a franciák teljesen más művészi érzékkel bírnak, mint az amerikaiak, így nemcsak a videojátékok, de a filmek terén is jóval nyitottabbak.
4 hozzászólás

WarriorAutobot

5 hónapja, 1 hete és 2 napja

Hát na az amerikaiak az eszetlen lövöldékhez vannak szokva, pont ugyan úgy mint a Britek pedig a focihoz.

válasz erre

Gólem

5 hónapja, 1 hete és 3 napja

Szerintem nem az fps miatt van, hanem mert úgy ahogy van, nagyon megosztó a játék. Elég az itteni tesztet megnézni, meg mondjuk egy angolt. Pedig az is Európa..

válasz erre

fighterlaci

5 hónapja, 1 hete és 3 napja

Elég **** érzés lehet neki egyébként, főleg hogy így magyarázkodni is kényszerül.

válasz erre

rDAVE

5 hónapja, 1 hete és 3 napja

A japán konyhát próbálhatják a McDonald's-hoz szokott amerikaiak... Az a bajuk, hogy ez nem pörög és nem könnyen fogyasztható. Egy percet sem toltam még a játékot, mert nem hittem, hogy tetszene és nincs is meg, de youtubeon ráakadtam a TheVR-os végigjátszásra... Bmeg 5 órát már megnéztem belőle, mert qrva érdekes és egyedi, ennek rendesen súlya van.

válasz erre
Death Stranding
18.888 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Maniac profiljagery1113 profilja