Kojima szeretné a legijesztőbb horrorjátékot elkészíteni

2019. november 24.
6.0451
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Sokunkban ott ég mindmáig a Silent Hills el nem készülte nyomán kialakult tátongó űr a lelkünkben, azonban Kojima nem tett le róla, hogy horrorjátékot készítsen, ezt pedig a Twitter-csatornáján nyomatékosította is.

Kojima-san ugyanis tweetelt egyet arról, hogy megnézi a thai The Eye című horrorfilmet annak érdekében, hogy életre keltse a horrorrajongó lelkét. Állítása szerint még akkor kölcsönözte ki, amikor a Silent Hills P.T.-n dolgozott, azonban nem tudta végignézni a filmet, mert túl ijesztő volt.

Már maga a csomagolás is annyira ijesztő volt, hogy csak a lemezt szerezte be, viszont ami a legizgalmasabb, az a tweet legelső mondata, miszerint: "Hogy elkészíthessem a legijesztőbb horrorjátékot". Ezt nem nevezhetjük még hivatalos bejelentésnek, de egyértelmű, hogy Kojima ambíciói közt szerepel, hogy egy nap készítsen egy hidegrázós horrorjátékot.

4 hozzászólás

Patrik94

10 hónapja, 3 hete és 5 napja

Megnéz EGY horrorfilmet, hogy megcsinálja a legkeményebb horrorjátékot. Oké.

válasz erre

VaPe

10 hónapja, 3 hete és 5 napja

Biztos nagyon elvont lenne!

válasz erre

totyak

10 hónapja, 3 hete és 5 napja

Kicsit hatásvadász tweet. annyira ijesztő volt, hogy a csomagoláshoz hozzá sem nyúlt és a filmet sem tudta végignézni. Akkor hogy akar így horror játékot készíteni? Néha még bedugja a fülét és nem néz a monitorra, úgy instruálja a folyamatot? Szeret mindig középpontban lenni a fickó.

válasz erre

petrovicsz

10 hónapja, 3 hete és 5 napja

Mi meg nyilván vevők lennénk rá, úgyhogy hajrá.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

smadi1968 profiljamarco profiljadarkomen profiljatotyak profilja1000feri profilja