Kojima megpróbálta elmagyarázni, miről szól a Death Stranding, de csak még zavarosabb lett az egész

2019. augusztus 27.
4.4901
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Kojima-san a Twitterre vonult, hogy egy picit eloszlassa a ködöt a Death Stranding körül, azonban a magyarázata végül csak további kérdőjeleket szült, ahogyan azt szinte már megszokhattuk tőle.

Kojima ugyanis kifejtette, hogy sokat kapja meg ezt a kérdést, azonban a Death Stranding nem egy lopakodós játék lesz. Lesz belsőnézetes lehetőség, viszont nem egy FPS-ről beszélünk, sokkal inkább egy vadonatúj zsánerrel illeti Kojima a Death Strandinget, ami az Action Game, Strand Game (Social Strand System) nevet viseli.

Hogy ez utóbbi mit jelent? Fogalmunk sincs, ám ne feledjük, hogy a Metal Gear Solidok során is kvázi "feltalálta" a Tactical Espionage Action műfajt, így nem kizárt, hogy megint csak nem a levegőbe beszél, és ténylegesen egy friss zsánert láthatunk a játékiparon belül.

3 hozzászólás

WarriorAutobot

1 éve, 11 napja

Hát köszi, de ezzel se kerültem előbbre...

válasz erre

totyak

1 éve, 11 napja

Ez a Kojima egy majom. Zseniálisan csinálja, mert semmit nem mond, mégis a játékáról beszél mindenki, de akkor is egy majom. Eleinte még elment a titkolózás, mert nem akarja előre lelőni a poénokat, de mostanra kissé túlzásba vitte. És esküszöm, élvezi is a pali, hogy húzza az emberek agyát. Ilyenkor azt kívánom, hogy legyen bukta a játéka, de nyilván tudom, hogy óriási rajongótábor áll mellette, akik a ****t is megvennék, ha Kojimától jön. Bocs, de ez a véleményem, unszimpatikus egy fazon.

válasz erre

zender

1 éve, 12 napja

Már megszoktuk!

válasz erre
Death Stranding
18.888 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt