Kojima is reagált a Death Stranding 2 hírére

2022. május 21.
26.6121
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Hideo Kojima reagált Norman Reedus megjegyzéseire, miszerint "most kezdte el" a második Death Stranding játékot - anélkül, hogy kifejezetten kommentálta volna a leleplezést, Kojima megosztott egy maréknyi képet a párosról.
 

Kojima azt a szöveget társította a poszthoz, hogy "menj a privát szobádba, barátom". Aki nem tudná, a privát szoba az a helyiség, ahol a főszereplő Sam Bridges - akit Reedus alakít - a Death Strandingben tett utazása során lábadozik. Hogy enyhítse a csapást, Kojima egy felfelé mutató hüvelykujj emojit is hozzátett, amit a szív-szemek követnek, ezzel is jelezve, hogy ő jófej, és nem haragszik.

Tegnap Norman Reedus látszólag megerősítette, hogy készül a Death Stranding folytatása. Egy új interjúban Reedus - a főszereplő, Sam Porter Bridges mögött álló színész - a Death Strandingről beszélt, és egyszerűen csak annyit mondott: "Most kezdtük el a másodikat".

3 hozzászólás

totyak

1 hónapja, 6 napja

Nekem egyelőre az első rész is kimaradt. Annyira hullámzó vélemények voltak és ráadásul a két véglet, vagy nagyon tetszett valakinek, vagy nagyon nem. Nem tudtam még úgy dönteni, hogy beszerzem. Aminek az az előnye, hogy mára már olcsó

válasz erre

fighterlaci

1 hónapja, 1 hete és 3 napja

El nem tudom képzelni, hogy lehet folytatása.

válasz erre

Ronalddo

1 hónapja, 1 hete és 3 napja

Akkor ez már nem kérdés.

válasz erre
Death Stranding
11.990 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profilja