Kojima a Death Stranding-et nem a sztárparádéval akarja eladni

2018. június 18.
3.9051
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Kojima ismét nyilatkozott a Death Stranding-el kapcsolatban, ahol egy olyan kérdéskört feszegetett, ami sokakban szkepticizmust ébresztett, miszerint Kojima a játékot a színészeinek hírnevével akarja eladni.

Manapság nem ritka, hogy a játékiparban hollywood-i sztárok tűnnek fel, de Kojima új játékának színészgárdája még ehhez képest is iszonyatosan erős. Nem elég, hogy Norman Reedus a főszereplő, de helyet kapott benne a mindig bámulatos Mads Mikkelsen, a mostanában egyre nagyobb figyelmet kapó Léa Seydoux, az Oscar-díjas Guillermo Del Toro rendező, és még kitudja kit von be a munkálatokba Kojima.

Viszont voltak akiknél ez az erős névsor volt az, ami kétségeket ébresztett, miszerint Kojima ezekkel a nagy nevekkel akarja eladni a játékát. Az úr most eloszlatta a kételyeket, és megmagyarázta, hogy nem a hírnevük miatt dolgozik együtt a színészeivel, hanem mert olyan emberekkel akarta körülvenni magát, akikkel élvezi a közös munkát.

Egyszerű és logikus válasz, hisz valószínűleg Kojima munkamorálját is rontaná ha arrogáns, ellenséges színészekkel kéne munkálkodnia új játéka kapcsán. Reméljük azért a jó hangulatban történő munka során Kojima nem felejti el ki is adni a játékot.
Death Stranding-el kapcsolatban, ahol egy olyan kérdéskört feszegetett, ami sokakban szkepticizmust ébresztett, miszerint Kojima a játékot a színészeinek hírnevével akarja eladni.'>
5 hozzászólás

Gólem

6 éve, 3 hónapja és 9 napja

Előbb lássuk azt a játékot, Kojima mester... kacsintó smiley

válasz erre

Tommy

6 éve, 3 hónapja és 9 napja

Utolsó mondat adja! röhögő smiley röhögő smiley röhögő smiley

válasz erre

Direktor

6 éve, 3 hónapja és 9 napja

Vidoros írta:
Nem is tudná, egy színéász van benne. röhögő smiley
Csak ebben a hírben 4-5 név van felsorolva, de mindegy...

válasz erre

totyak

6 éve, 3 hónapja és 10 napja

Nem csodálom, hogy ez az általános vélekedés, mivel amúgy semmit nem hajlandó mondani a játékról, tehát nem tudjuk értékelni igazán. A bemutató jó volt, mindenesetre.

válasz erre

Vidoros

6 éve, 3 hónapja és 10 napja

Nem is tudná, egy színéász van benne. röhögő smiley

válasz erre
Death Stranding
11.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja