Know Your Friends: A Ubisoft kiadatlan Wii U-exkluzívja!

2015. február 11.
1.8461
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Ubisoft egykoron az egyik első - és talán egyetlen - külsős kiadó volt, akik teljes mellszélességgel hittek a Nintendo Wii U-ban, azonban a kezdeti lendület után ez a támogatás szépen-lassan kiveszett belőlük.

Ennek megfelelően több Wii U-s projektjüket leállították, mindezt annak ellenére is, hogy volt közöttük olyan, ami már szinte kiadásra készen várt a Ubisoft fiókjában.

Az Eurogamer munkatársai egy belsős informátor segítségével most egy ilyen címről rántották le a leplet, amivel tény, hogy nem lettek túl szegényebbek a Wii U-felhasználók, a Ubisoft Paris egyik soha ki nem adott alkotása ugyanis a Know Your Friends névre hallgatott, és egy társasjátékot takart, összességében pedig nagy valószínűséggel nem robbantott volna bankot.

Az alábbi trailer tökéletesen összefoglalja, hogy pontosan mit is veszítettünk (?) azzal, hogy a franciák inkább visszafogták az alkotást.

Nézd nagyban ezt a videót!



3 hozzászólás

WarriorAutobot

9 éve, 11 hónapja és 1 napja

Ö... és milyen társasjátékot takar ez a trailer?
Mert az össze-vissza katyvaszból nekem sok minden nem derült ki.

válasz erre

totyak

9 éve, 11 hónapja és 1 napja

Ha érteném mi lett volna a játék lényege, lehet, hogy véleményezni is tudnám. Megnéztem a videót, de nem esett le a tantusz.

válasz erre

ENCELADUS

9 éve, 11 hónapja és 1 napja

röhögő smileyDDD Ez hatalmas röhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja