Knights Contract: A színfalak mögött

2011. február 09.
2.8291
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Lilith profilja, adatai
Lilith
A Namco Bandai Games egy új rövidfilmet tett közzé a Knights Contract című játékról, amely segítségével a felhasználók betekintést nyerhetnek a kulisszák mögé és részletesebben megismerhetik az alkotást.

A késztermék idén február 25-én fog megjelenni Európában Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra, a tengerentúlon pedig február 22-én lesz elérhető. A program története a sötét középkorban játszódik és egy olyan fiktív világot tár elénk, amelyben a varázslatos lények és a boszorkányok a mindennapi élet aktív részesei.

A játék két főhőse Gretchen a csinos boszorkány és Heinrich, a halhatatlanságra kárhozott ex-boszorkányvadász. A Földet veszély fenyegeti, ugyanis egy Dr. Faust nevű férfi át akarja venni az irányítást az egész univerzum felett, így a páros együtt indul útnak, hogy megmentsék a világot és megöljék a fő gonoszt. Heinrich a nyers erejét használja és különböző fegyvereket vet be a harcok során, Gretchen pedig a varázslatokban járatos. A szoftverben az lesz a feladatunk a gonosz lények legyőzése mellett, hogy megóvjuk társunkat a rá leselkedő veszélyektől, ugyanis ő nem halhatatlan. A matériában számos érdekes helyszínt járhatunk be a kalandozásaink során, például barlangokat, hegyvidékeket, különféle városokat és a többi.

#tv#
1 hozzászólás

skyman

14 éve, 4 hónapja és 1 napja

Háát mondjuk ez épp jöhetett volna PC-re ismosolygó smileyröhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
XTomiX0029 profiljaBotyi profiljamarco profilja