Knights of Light címmel The Witcher-hatású RPG érkezik Egyiptomból

2018. április 18.
3.6721
Maniac profilja, adatai
Maniac
Egy igencsak ígéretes szerepjáték bejelentésével örvendeztetett meg minket egy aprócska egyiptomi stúdió, mely Knights of Light címmel egy a The Witcher-sorozat által inspirált RPG lesz a sorban.

A Rumbling Games rögtön egy mutatós gameplay trailerrel mutatta be alkotását, melyben a kardozáson alapuló akciókat ismerhetjük meg, de közleményükből kiderült, hogy a játék az egykori Szászánida Birodalomban, vagy más néven Újperzsa Birodalomban játszódik majd - a mai Irak és Irán területén feküdt - a hetedik században, mely egy viszályoktól gondterhes időszak volt, ahol a muszlim seregek folyamatosan ostromolták a kérdéses uradalmat.

A játékban számtalan, előttünk ismeretlen történelmi figura és esemény is felbukkan, de a valós problémák átörökítésén túl mitikus elemeket is belevettek a készítők, akik 60 órás kampányt ígérnek a játékhoz, mely ismeretlen időpontban érkezik PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

3 hozzászólás

Patrik94

1 éve, 5 napja

Ez eddig nekem elég bejövős!

válasz erre

petrovicsz

1 éve, 5 napja

Grafika elég gyenge szerientem.

válasz erre

bekecs

1 éve, 5 napja

Ez nem rossz. Nagyon nem.

válasz erre
Knights of Light
nincs ár
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profiljaRyutheStaR profiljaMarduk profiljahavrillal profiljaWarriorAutobot profiljamarco profiljaM.O.R.P.H. profiljamarco profiljaManiac profilja