Klonoa: Door To Phantomile: TGS 08 Gameplay

2008. október 14.
2.8271
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Ki ne ismerné a PlayStation/PlayStation 2 éra egyik legcukorabb platformhősét, Klonoa-t, akivel két ízben is kalandokba merülhettünk a Sony platformjain.

Az első, PlayStation exkluzív felvonás, a Door To Phantomile ismét hódítani készül, ám ezúttal a Nintendo platformján próbál majd szerencsét. A grafikailag finomra polírozott verzió idén decemberben debütál Japánban, a további karrierje jelenleg ismeretlen. A Tokyo Game Show-n természetesen ott volt, játszható formában is.

A Nintendo Wii egyre több és több újjászületett klasszikusnak ad otthont, kezdve a Nintendo Game Cube-os újrakiadásoktól, a Namco Bandai egykoron PlayStation exkluzív Klonoa-jáig. Nem is olyan régen került napvilágra a hír, mely szerint újrajátszhatjuk majd a legendás Door To Phantomile-t, amely a maga korában egyike volt a stílusteremtő 2.5 dimenziós platform anyagoknak.

A műfaj manapság is népszerű, valamint életképes, főként egy tipikusan casual irányzatú berendezésen. Sajnos a megjelenése egyelőre Japánra korlátozódik, kíváncsian várjuk, hogy lesz-e ereje elevickélni Európa partjaiig. Íme egy kis gameplay anyag, a kicsinosodott klasszikusból. Édes nosztalgia érzés kerített hatalmába.

#tv#
nincs még hozzászólás

 
Minden hír, videó és cikk
TGS 2008
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja