Kizárták a profi Hearthstone játékost a versenyből, mert segítséget kért egy admintól

2019. január 23.
4.9041
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Túlzás nélkül példátlan eset történt a hétvégi HCT Americas Winter Playoff nevű, kifejezetten profiknak rendezett esport bajnokságon, ahol az egyik játékos ellen igencsak szigorúan léptek fel a versenybírák.

Jason "Apxvoid" Coen története tényleg nem mindennapi, hiszen mindössze szerette volna megtudni a mellette ülő játékostól, hogy milyen taktikát használjon a következő mérkőzésén, azonban ezt nem élőszóban tette meg, hanem hogy ne zavarja a többi játékost, kérdését egy az adminokkal való kommunikációt biztosító chat ablakba gépelte be, amit végül meg sem mutatott a mellette ülőnek, inkább belevágott a meccsbe.

A játékosra azonban rájárt a rúd, lévén amikor a mérkőzés után kapcsolatba akart lépni az adminokkal, véletlenül nekik küldte el a kérdést, amivel szabályt sértett, hiszen a Hearthstone mérkőzéseken ki van kötve, hogy a játékosok senkitől, pláne adminoktól nem kérhetnek segítséget.

Apxvoid elismerte, hogy hibázott és megszegte a szabályokat, de büntetését, avagy a versenyből való kizárást durvának tartja, hiszen semmilyen előnyre sem tudott volna szert tenni ezzel a kérdéssel még akkor sem, ha valaki válaszol neki rá.
3 hozzászólás

marco

1 éve, 9 hónapja és 16 napja

Magyarul: nem profi játékos, maximum annak gondolta magát.

válasz erre

VaPe

1 éve, 9 hónapja és 16 napja

Hogy lehet valaki ennyire hülye?

válasz erre

Vidoros

1 éve, 9 hónapja és 16 napja

Mekkora lúzer!

válasz erre
Hearthstone: Heroes of Warcraft
nincs ár
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profiljaMarduk profiljaM.O.R.P.H. profilja