Kivonják a forgalomból Japánban a 80GB-os PlayStation 3 konzolokat

2009. augusztus 04.
1.5941
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Hamarosan már csak történelem lesz Japánban a 80GB-os merevlemezzel szerelt PlayStation 3 modell, a Sony Computer Entertainment Japan ugyanis kivonja őket a forgalomból, derült ki a 7-Eleven áruházlánc jelentéséből.

A spekulációs lavina ezzel ismét kimozdult az eddig követett irányba, hiszen többek szerint ez egy újabb jele annak, hogy egy friss modell veszi át a helyét a közeljövőben a boltok polcain. Nagy eséllyel természetesen a sokat pletykált, ám hivatalos forrásból legalább ennyit tagadott Slim verzió.

A kölni gamescom vészesen közeleg, szinte már a nyakunkon lóg, ahová a PlayStation 3 Slim bejelentését is várjuk. A közelmúltban is bukkantak fel biztató jelek a masina érkezésére, ilyen volt többek között a német Amazon listázása, ahol már előrendelhető státuszban díszeleg a gépezet. Vajon a három órás Sony konferencia-maratonra időzítik a bejelentését? Nagyon sanszos a dolog, de egyelőre marad a kínos várakozás. A Slim masina bejelentése egyébként azért is kiemelten fontos, hiszen sokan ettől várják a konzol magas árszabásának mérséklését, amit alátámaszt egy a napokban tett Sony-s nyilatkozat is, mely szerint a gép előállítási költsége 75%-kal csökkent a bemutatkozása óta.
1 hozzászólás

richie8

11 éve, 7 hónapja és 16 napja

Nem igazán értem, miért jó, ha egy országban kivonnak forgalomból gépeket? Mert ha nem fogy, azt megértem. Igaz a japánok most Nintendo lázban égnek, viszont akkor jogos a Sony döntése.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljamarco profilja