Kivétel nélkül minden Xbox One-os játék játszható lesz az Xbox Scarletten

2019. június 20.
6.5091
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Az Xbox One-érában is fajsúlyos szerepet kapó visszafele kompatibilitást a következő generációra is továbbviszi a Microsoft, az Xbox Scarlettről például már tudjuk, hogy a korábbi konzolokkal és kiegészítőkkel működni fog.

Az viszont még nem volt tiszta, hogy minden játék pörgethető lesz-e rajta, vagy csak néhány kiválasztott cím, ám Phil Spencer most elárulta, hogy kivétel nélkül minden játékot el fognak hozni a visszafele kompatibilitás programba, ami jelenleg is fut az Xbox One-on - ebbe beleértendőek azok az Xbox Classic és Xbox 360 szoftverek is, amik most is kompatibilisek.

Ez több mint 3600 játékot jelent, ugyanis ennyi alkotás futtatható jelenleg az Xbox One-on, ám a redmondiak célul tűzték ki maguknak, hogy ezek mindegyikét játszani lehessen majd a Scarletten. Nem feltétlenül lesz minden elérhető a konzol megjelenésekor, ám idővel ez a könyvtár egyre inkább kibővül majd.
6 hozzászólás

[Tiltott felhasználó!]

1 éve, 4 hónapja és 10 napja

[Tiltott felhasználó!]

WarriorAutobot

1 éve, 4 hónapja és 10 napja

Hát ha valakinek ez kell akkor hajrá!

válasz erre

totyak

1 éve, 4 hónapja és 10 napja

Úgy veszem ki a leírtakból, hogy itt sem az lesz, hogy fogok egy X360 lemezt, beteszem és már indul is, hanem itt is meg kell várni, amíg minden támogatott játék szépen bekerül egy listába és csak utána mehet a buli. remélhetőleg vaskos lista lesz már kezdetekkor.
Sony nagyot húzna, ha náluk konkrétan hardveresen menne a kompatibilitás, kvázi egy PS4-PS5 kombójú gépet kellene kiadniuk, ahol tényleg csak lemez betesz és már mehet is.

válasz erre

muki

1 éve, 4 hónapja és 11 napja

Kiváncsi leszek én erre azért...

válasz erre

zender

1 éve, 4 hónapja és 11 napja

Nagyon ügyes húzás!

válasz erre

Direktor

1 éve, 4 hónapja és 11 napja

Ez egy nagyon komoly fegyvertény lesz náluk.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

darkomen profilja