Kiválóan indított a briteknél a Football Manager 2011

2010. november 09.
1.8741
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Bár az ember azt gondolná, hogy a menedzserjátékok csak egy szűk réteg érdeklődését kelthetik fel esztendőről-esztendőre, az állítás igazát sajnos képtelenség bebizonyítani, ellenkezőjét viszont annál inkább, Nagy-Britannia játékosainak ugyanis igencsak fekszik ez a stílus, főleg, ha a koncepcióját a futballból merítik.

Hogy mindezt honnan gondoljuk? Elég csak előkapni a legfrissebb brit játékeladási listát, amivel alapesetben mi nem szoktunk foglalkozni, de a Football Manager 2011 tarolása miatt most érdemes.

A játék ugyanis, annak ellenére, hogy egy nyugalmat, rengeteg időt és odafigyelést igénylő menedzserjáték, ami korántsem a casual réteget szolgálja ki, már a megjelenését követően azonnal az élre tört az ottani szoftvereladási listákon, és - bár konkrét adatokat egyelőre nem közöltek velünk az illetékesek - eladásokban köröket vert a Pro Evolution Soccer 2011-re, sőt, még a FIFA 11-et is maga mögé utasította, igaz csak egyetlen hellyel. Ha nem is nagy, de egy aprócska szenzációként azért elkönyvelhetjük ezt az eredményt, még akkor is, ha köztudott, hogy a britek odáig vannak a Football Manager-sorozatért.
2 hozzászólás

skyman

14 éve, 7 hónapja és 9 napja

Igaz Totyak én is ezt akartam irnimosolygó smiley

válasz erre

totyak

14 éve, 7 hónapja és 9 napja

Britek szeretik a focit, nagyon is, szóval nem olyan nagyon meglepő ez a hír. Mondjuk az már inkább, hogy nem a normál foci játékokat, hanem a manager játékot részesítenek előnyben.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja