Kiváló összefoglaló trailert kapott a Dead Rising 4 PS4-es változata

2017. november 02.
3.4601
Maniac profilja, adatai
Maniac
Már nem kell sokáig várni arra, hogy a Capcom végre PS4-re is leszállítsa Frank West őrült zombis ámokfutását, amivel kapcsolatban a kiadó most összedobott egy friss trailert is, hogy alaposan bemutassák nekünk a Dead Rising 4: Frank's Big Package sajátosságait.

Ennek köszönhetően az alábbiakban egy egészen kellemes kis összefoglalást kapunk a PS4-es változatról, a gameplay felvételek mellett pedig az egyes játékmódokat, az extra tartalmakat, a korábban megjelent DLC csomagokkal járó bővítményeket és megannyi mást is lehetőségünk nyílik megcsodálni.

A Dead Rising 4: Frank's Big Package ugyanis tartalmazza majd a Super Ultra Dead Rising 4 Mini Golf, a Stocking Stuffer Holiday Pack és a Frank Rising kiegészítőket is, az egész csomagot pedig december 5-től érhetjük majd el PS4-re.

Nézd nagyban ezt a videót!2 hozzászólás

Gólem

1 éve, 15 napja

Jó poén, tetszik!

válasz erre

totyak

1 éve, 15 napja

Fura, hogy nálam ez a játék kimaradt, mert nagyon tetszik. Utálom a zombikat, de ez valahogy más, annyira elhülyéskedik az egészet, hogy ettől lesz jó.

válasz erre
Dead Rising 4
18.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

kylx profiljagery1113 profiljaHellblade profiljaGargameth profiljaWickedSick profiljaSoldier86 profiljarDAVE profiljaWillThaWheel profiljawazko profiljaturatur profiljaitalianman profilja