Kitűnően kezdett a Sims 3

2009. június 12.
8.0871
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
marco profilja, adatai
marco
Az Electronic Arts bejelentette, hogy a június 2-án megjelent The Sims 3 PC / Mac verziója az első héten 1,4 millió példányban kelt el, és ezzel az EA történetének legsikeresebben debütáló termékévé lépett elő.

A rajongók aktivitását az is mutatja, hogy több mint hétmillió letöltést regisztráltak az EA felhasználói tartalmakat - simeket, otthonokat, történeteket és így tovább - kínáló oldalain. Az Apple App Store-on keresztül iPhone és iPod touch készülékekre is letölthető The Sims 3 már a megjelenés napján elhódította az első helyet a legnépszerűbb fizetett tartalmak eladási listáján, és a helyezését azóta is őrzi.

"A tucatnyi díjat, a remek kritikákat és a lelkes rajongói visszajelzéseket követően ki merem jelenteni: a The Sims 3 megjelenése páratlan siker volt, és az eladási adatok szerint a játék valóban nagyszerű fogadtatásra lelt" - nyilatkozta Rod Humble, az EA Play feje. "A The Sims 3 játék szerkesztőeszközeivel létrehozott, megosztott, majd letöltött tartalmak mennyisége mindennél ékesszólóbban mesél a The Sims játékosközösség elkötelezettségéről és szenvedélyéről. Birtokba vették az általunk megteremtett világot, és mi alig várjuk, hogy láthassuk mindazt, ami megszületik a kezük alatt."

Kitűnően kezdett a Sims 3 - 2. kép

"A The Sims 3 iPhone, illetve iPod touch verziója a megjelenés pillanatától számított 18 órán belül az első helyre került az Apple App Store legnépszerűbb fizetett tartalmakat felsoroló eladási listáján, s ezzel az EA Mobile harmadik 9,99 dolláros áron nyitó játékává vált" - jelentette ki Adam Sussman, az EA Mobile megjelenésekért felelős alelnöke. "A játék eladási és kritikai sikerei azt mutatják, hogy a The Sims 3 mobil játékélménye igazán népszerű a vásárlóink körében."

Kitűnően kezdett a Sims 3 - 3. kép

7 hozzászólás

Vendég

11 éve, 1 hónapja és 8 napja

nekem nagyon tetszik

válasz erre

Vendég

11 éve, 5 hónapja és 24 napja

szerintem nem jó a sims 3

válasz erre

Vendég

11 éve, 9 hónapja és 13 napja

szeretem a sims3 mat

válasz erre

Vendég

12 éve, 21 napja

nagyon jó a sims 3!

válasz erre

Vendég

12 éve, 2 hónapja

lesz sims 4 hm

válasz erre

Vendég

12 éve, 2 hónapja és 23 napja

****R HEHE ÉN IMÁDOM A SIMS3 MAT

válasz erre

Lac

12 éve, 3 hónapja és 5 napja

Megmondtam anno, hogy nem kell félnie az EA-nak. A The Sims sorozat nem arról híres, hogy alig fogy

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

rDAVE profiljaManiac profiljadarkomen profiljaSándorkolbász profilja