Kiterjesztett valóságban utazna az Amazon

2015. december 04.
2.9931
petike737 profilja, adatai
petike737
Az Amazon kapcsán egyre gyakrabban kerülnek előtérbe a különböző hardveres fejlesztések, ám nem minden esetben tudnak sikeresek lenni.

Az Amazone Firephone például csúnya bukást hozott magával, ám az új táblagépek például nem teljesítenek rosszul. Néhány hete az okosszemüvegek kapcsán merült fel a vállalt neve, most pedig a kiterjesztett valóság körüli megoldásuk került előtérbe.

A beadott szabadalmi adatok alapján a többiektől eltérő rendszerrel próbálkoznának kiterjeszteni a valóságot. Az ő koncepciójuk egy projektoron és egy érzékelőn alapulni, mely képes az egész szobát egy átalakítható mezővé varázsolni. Persze a megvalósítás (már ha lesz ilyen) még odébb van, de az elképzelések alapján eddig ez egy igen kényelmes megoldásnak tűnik.
2 hozzászólás

WarriorAutobot

6 hónapja, 6 napja

Legalább kipróbálják magukat más területeken. Legalább kockáztatnak és szerintem ez még jól is hangzik.

válasz erre

totyak

6 hónapja, 1 hete

Nekem a kiterjesztett valóság olyan nem kézzelfogható. Ki kellene próbálnom, hogy érzékelni tudjam milyen. Valószínűleg tetszene egyébként.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljaLaci721 profiljaElisorne profiljaWarriorAutobot profiljaRyutheStaR profiljaWillThaWheel profiljaImperator profiljaREVO profiljakpal profiljaszattila profiljagokuvsvegita profilja