Kiszivárogtak az első részletek a Visceral Games Star Wars-játékáról

2017. június 21.
3.5491
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Bár őszintén vártuk, hogy az idei E3 során bemutatkozhat végre a Visceral Games alkotóinak Star Wars-játéka, erre azonban a hírek szerint még egy évet várnunk kell, noha ez a néhány hónap biztosan nem lesz mentes a pletykáktól.

Mi sem bizonyítja ezt jobban más, minthogy a MakingStarWars nevű oldal egyik szerzője ismeretlen, ámde belsősnek nevezett forrásokra hivatkozva nemrégiben izgalmas konkrétumokat hozott napvilágra a még mindig végleges cím nélküli alkotásról.

Az Uncharted-sorozattal megismert Amy Hennig kezei alatt készülődő műről így kiderült, hogy sztoriját az A New Hope és a The Empire Strikes Back eseményei közé ékelték be, a középpontban egy Dodger nevű főhőssel, akinek hangját Todd Stashwick biztosítja majd, aki nemcsak a mű egyik írója lesz, hanem olyan sorozatokból lehet ismerős, mint a 12 Monkeys vagy a Gotham.

A történet szerint Dodger nem szeretne részt venni a kirobbanó nagy háborúban, így mielőtt besoroznák a Birodalom seregébe, inkább elmenekül otthonról, és bűnözőként próbál szerencsét. Élete azonban újabb és újabb fordulatokat vesz, így miután szülővárosa az Alderaan bolygóval együtt megsemmisül, a Halálcsillag elpusztítása csak még nagyobb problémákat állít elé azáltal, hogy az egész alvilágot egy csatatérré változtatja.

Ezek azonban csak az előzmények, a játékban állítólag akkor vehetjük már át az irányítást Dodger felett, amikor Jabba munkát ajánl a számára, amit hősünk annak reményében fogad el, hogy a fizetségből le tudja vetetni magát a körözöttek listájáról. A küldetés alatt azonban rábukkan egy titkos fegyverre, amit a Birodalom szeretne bevetni, és ezt már ő sem nézheti tétlenül.

A játékban tehát nem egy jedi lovagot irányíthatunk, hanem egy teljesen átlagos karaktert - a szerzők egy kicsit Han Solo-hoz hasonlították -, aki pisztollyal, illetve egy speciális fényostorral tudja majd felvenni a harcot ellenfeleivel. Ti mit szólnátok hozzá, ha ez igaz lenne?
3 hozzászólás

RyutheStaR

2 éve, 6 hónapja és 7 napja

Szeretem az SWt oda-vissza, de nagyon hiányolom a Jedi vagy Sith vonalat a játékokból mostanság.

válasz erre

totyak

2 éve, 6 hónapja és 7 napja

Jó ez a SW univerzum, mert gyakorlatilag annyi plusz mellékszálat kreálnak benne, amennyit akarnak, így a végtelenségig lehet préselni belőle a lóvét.

válasz erre

VaPe

2 éve, 6 hónapja és 8 napja

Ez bizony elég jól hangzik!

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profiljarDAVE profiljagery1113 profiljaWarriorAutobot profiljasoami profilja