Kiszivárogtak az első képek és információk a PES 2019-ről

2018. május 01.
4.7781
Maniac profilja, adatai
Maniac
Valakinek sikerült idejekorán lenyomnia egy gombot a PlayStation Store munkatársai közül, lévén a tegnapi nap folyamán kiszivárogtak az első képek és információk az év egyik legjobban várt focis játékáról, avagy a PES 2019-ről.

Bár sokan kétségbe estek, amikor a Konami korábban bejelentette, hogy elveszítették a UEFA jogokat, ezáltal még kevesebb licenc kerülhet majd a széria aktuális részébe, de a jelek szerint semmi ok az aggodalomra, lévén a kiszivárgott játékjellemzők szerint a Konami autentikus ligákat ígér a PES 2019-be, méghozzá számtalan licencelt ligával a főszerepben.

Kiszivárogtak az első képek és információk a PES 2019-ről - 2. kép

Bár nyilván ne ringassuk magunkat édes álmokba azzal kapcsolatban, hogy a PES 2019 ezen a téren össze tudja majd mérni a kakaskáját a FIFA 19-cel, de a Konami biztosan kitalált valamit, sőt mi több, mindemellett újragondolt MyClub funkciókat, a 11 új skillnek hála mágikus pillanatokat, menedzser módot és fotó-realisztikus megjelenést ígérnek a készítők, akár 4K HDR felbontásban is.

Kiszivárogtak az első képek és információk a PES 2019-ről - 3. kép

Ha a kiszivárgott részletek helyesek, akkor a PES 2019 várhatóan augusztus 30-án jelenik majd meg, nagy valószínűséggel PC-re, PS4-re és Xbox One-ra, talán Nintendo Switch-re is.
2 hozzászólás

totyak

9 hónapja, 2 hete és 1 napja

Az már régen sem volt menő, amikor egy játékhoz nem voltak meg a jogok és mindenféle kamu neveket, meg márkákat raktak bele. Ma meg már határozottan nem frankó.

válasz erre

Direktor

9 hónapja, 2 hete és 1 napja

Nagyon kíváncsian várom mi lesz ezzel a sorozattal. Sokkal jobb (volt) mint a Fifa.

válasz erre
PES 2019
15.500 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profilja