Kiszivárogtak a Rainbow Six: Siege új karakterei, mindent megtudtunk róluk

2020. február 15.
5.8791
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Idejekorán kiszivárogtak a Rainbow Six: Siege új szezonjának, az Operation Void Edge-nek a friss karakterei, így konkrétan mindent megtudtunk Ianaról és Oryxról - beleértve a képességeiket is.

Oryx egy jordániai védő lesz, képessége pedig, hogy a nem megerősített falakon át tud törni egy rohammal, sőt mi több, még akár le is rohanhat más karaktereket is - igen, még Montagne-t is. Egy kis sebződéssel jár, ha Oryx átrohan a falakon, de ennyi áldozatot bőven megérhet bizonyos szituációkban egy jól időzített roham.

Iana mindeközben holografikus klónt tud lehelyezni, amin keresztül tud kémkedni. Bár lőni, mászni és semmi hasonló komplex mozgást nem tud elvégezni a klón, viszont úgy tud kiszúrni csapdákat, hogy nem aktiválja azokat, viszont üröm az örömben, hogy a hologram egy lövéssel kiszedhető. Alibi és Iana között a különbség, hogy Iana klónja mozgatható. Akárhányszor el lehet sütni egy kör során a képességét, csak meg kell várni, hogy betöltsön.

Operation Void Edge Gameplay Reveal (Uploaded on Ubisoft's Facebook page) from r/Rainbow6

Rainbow Six: Siege új szezonjának, az Operation Void Edge-nek a friss karakterei, így konkrétan mindent megtudtunk Ianaról és Oryxról - beleértve a képességeiket is.'>
2 hozzászólás

Mordorer

4 éve, 5 hónapja és 18 napja

Na látom itt is megy az átrohanni a falakon.

válasz erre

VaPe

4 éve, 5 hónapja és 19 napja

Annyira nem ismerem a játékot hogy nekem tök kínai volt ez a hír! röhögő smiley

válasz erre
Rainbow Six: Siege
11.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja