Kiszivárogtak a Call of Duty WWII dobozképei

2017. április 22.
5.0191
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az Activision tegnap este derült égből villámcsapásként jelentette be, hogy hivatalosan is érkezik a Call of Duty WWII, avagy a sorozat legújabb epizódja, ami visszavezet minket a második világháború legnagyobb ütközeteihez.

Bár a játék nagy leleplezése csak jövő szerdán lesz, amint az várható volt, a szivárgások folyamatossá válnak, így például az éjszakai órákban az internetes boltoknak köszönhetően megismerhettük a játék dobozképét, ami az első koncepciós rajz után egyáltalán nem lett meglepetés.

Ami részint meglepetés lett - bár az sem igazán -, az a PS4-es dobozképen látható felirat, miszerint a Call of Duty WWII pályacsomagjai 30 napig a Sony konzoljának exkluzivitásában érkeznek, ami az utóbbi évek ismeretében szintén várható lépés volt az Activision részéről.



További érdekesség, hogy rögtön a bejelentés után a Sledgehammer Games is megszólalt a Call of Duty WWII kapcsán, így Michael Coundrey egy rövidke videóban beszélt arról, hogy már két és fél éve dolgoznak a játékon, aminek során beutazták egész Európát és a világ egy részét is.

Ez azt jelentheti, hogy a játék talán nemcsak az európai hadszíntéren, hanem az ázsiai régióban, esetleg Afrikában is tartalmazhat néhány ütközetet, de találgatások helyett inkább várjuk meg a jövő héten esedékes bemutatót.

Kiszivárogtak a Call of Duty WWII dobozképei - 2. kép


Kiszivárogtak a Call of Duty WWII dobozképei - 3. kép


Kiszivárogtak a Call of Duty WWII dobozképei - 4. kép

Call of Duty WWII, avagy a sorozat legújabb epizódja, ami visszavezet minket a második világháború legnagyobb ütközeteihez.'>
6 hozzászólás

Patrik94

7 éve, 7 hónapja és 11 napja

Ütős lesz, érzem. mosolygó smiley Amúgy is imádom a WWII játékokat, Coddal megfűszerezve meg állat lesz nagyon.

Remélem... röhögő smiley

válasz erre

szepijani

7 éve, 7 hónapja és 11 napja

Na végre. Már évek óta nem vettel Call of Duty-t. Mióta ez a sz.r jövőbeni téma volt nem volt gusztusom hozzá.
Ez már egészen más.

válasz erre

totyak

7 éve, 7 hónapja és 11 napja

Azóta pár nem túl jó minőségű játékkép is meglátogatta a netet, illetve a borító miatt is megy a rinya, mert nagyon hasonlít a Brothers in Arms 2008-as boríójára.

válasz erre

rDAVE

7 éve, 7 hónapja és 11 napja

Nem akarják a koreai háborút még belepréselni? Akkor megveszem. röhögő smiley Nem igazán második világháború, de levezetésnek beleférne. röhögő smiley

válasz erre

Vidoros

7 éve, 7 hónapja és 11 napja

A tegnapi kép után nagy meglepetést nem okoz a dobozkép röhögő smiley, viszont az nem semmi hogy ilyen régóta csinálják. meglepett smiley Biztos jó lesz, várós!

válasz erre

VaPe

7 éve, 7 hónapja és 11 napja

Jó rég melóznak rajta, ez nagy durranás lesz. Érzem! mosolygó smiley

válasz erre
Call of Duty WWII
5.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja