Advertisement

Kiszivároghattak a Fable 4 első koncepciós rajzai

2019. november 26.
5.2181
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Elviekben még mindig formálódik a Fable 4 a Microsoft háza táján, azonban hivatalos bejelentés még mindig nincs annak kapcsán, hogy tényleg visszatérhetünk-e ebbe a világba, ám a megannyi szivárgás után feltételezzük, hogy a következő generáció elején újra ellátogatunk Albionba.
Advertisement

Most egy brazil koncepciós művész, Rodrigo Idalino munkájára lettek figyelmesek az emberek az ArtStationön, ami nagyon úgy fest, hogy esetlegesen egy új Fable-játékhoz tartozik. Idalino korábban a Forza Horizon-szérián dolgozott, most pedig egy még be nem jelentett, Microsoftos RPG-n.

Kapásból négy kép is napvilágot látott (az egyik a borítóképen látható), amik alapján mindenki eldöntheti magának, hogy vajon tényleg köze lehet-e a Fable-höz, azonban annyit még azért elmondanánk, hogy miután elkezdett robbanásszerűen terjedni az interneten a minap ezeknek a képeknek a létezése, Idalino azonnal leszedte őket. Véletlen?

Kiszivároghattak a Fable 4 első koncepciós rajzai - 2. kép


Kiszivároghattak a Fable 4 első koncepciós rajzai - 3. kép


Kiszivároghattak a Fable 4 első koncepciós rajzai - 4. kép

Advertisement
2 hozzászólás

totyak

1 éve, 4 hónapja és 13 napja

Szerintem a képeken ott a cím is, csak el van homályosítva. Ha így van, akkor rövid cím, de lehet munkacím is, vagy akár Fable 4, az is elég rövid.

válasz erre

RyutheStaR

1 éve, 4 hónapja és 13 napja

Az egyetlen játék, amit szeretnék PS-re is...

válasz erre
Advertisement
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt