Kiszivárgott a Beyond Good And Evil 2 trailer-e?

2009. május 09.
2.7051
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Nagyon úgy fest, hogy a franciák biztonsági rendszere csődöt mondott és idő előtt látott napvilágot a tavalyi UbiDays-en leleplezett Beyond Good & Evil 2 Los Angeles-be szánt videója.

A méltatlanul kevés figyelmet bezsebelt alkotás folytatásáért ismét Michel Ancel felel dizájn fronton és a UbiSoft montpellier-i stúdiójában fejlesztgetik gőzerővel a srácok, PlayStation 3 és Xbox 360 platformokra. Eddig nem sokat láttunk belőle, ám ha minden igaz, újabb betekintést nyerhetünk a készülő alkotás világába.

A kiszivárgott anyag nem gameplay montázs (bár elsőre megtévesztő lehet), hanem egy látványos CG trailer, olyan, szintén UbiSoft-os anyag játékelemeiből kölcsönözve mozdulatsorokat, mint a Prince Of Persia, sőt, bizonyos mutatványok láttán esetleg még az Electronic Arts first person action-je, a Mirror's Edge is bevillanhat. Konkrétan semmi logó, vagy egyéb felirat nem árulkodik arról, hogy ez a videó valóban a Beyond Good & Evil 2-ből származik, de megtekintése után szinte egyértelművé válik, ez nem jöhetett máshonnan. Nézzétek meg saját szemetekkel. Sok helyütt megy a vita arról, hogy grafikus engine terméke, vagy computer animáció. Mi utóbbira tippelünk, de semmiképp sem gameplay action. Íme.

#tv#
3 hozzászólás

Shade

15 éve, 11 hónapja és 12 napja

Komoly tiszta Mirror's Edge-s a csaj csak kicsit a környezet más.

válasz erre

Shade

15 éve, 11 hónapja és 12 napja

Hát ez mekkora "ssssssssssssz svp...he 50...ssssssssz svp 51" röhögő smiley

válasz erre

Lac

16 éve, 2 hónapja és 5 napja

Aztaaa a ** ***** **************!meglepett smileymeglepett smiley Anno nagyon nagy kedvencem volt Jade, máig ott figyel a polcomonröhögő smiley Iszonyat feelinges videó, bár van benne pár túlzás (ugrások), mégis nagyon bejön ez a Half-Life 2 szerű menekülésröhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja