Kiszivárgott néhány kép az ASUS Z97-es megoldásairól

2014. április 20.
1.9791
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
A Z97 névre keresztelt platform hamarosan hódító útjára indul, ami azt jelenti, hogy a piac nevesebb szereplői már készen állnak bemutatni erre a megoldásra épülő termékeiket.

Egy nagyobb gyártó természetesen többféle termékcsaládot kínál, a Z97-es megoldások pedig jó néhány termékcsoportba beférnek, hiszen a tuningolásra termett alaplap mellett lehet rájuk például játékosoknak szánt termékeket is építeni. Így tett az ASUS is, hiszen a kiszivárgott képek alapján jó néhány családban találkozhatunk majd a frissített alaplapokkal.

A játékosokat természetesen elsősorban az ASUS Maximus VII Hero, ASUS Maximus VII Gene és ASUS Maximus VII Ranger hármas érdekelheti. Az Z97 Sabertooth Mark I és az ASUS Z97 Deluxe már egy másik kategória, ám mindegyik alaplapban közös, hogy a felsőbb kategóriát képviselik majd. A kiszivárgott képek alapján egyébként igazán minőségi termékekkel lesz dolgunk.
5 hozzászólás

Matteo_GS

10 éve, 10 hónapja és 16 napja

a PlayIT-en meg lehet majd nézni az első példányokat mosolygó smiley

válasz erre

totyak

10 éve, 10 hónapja és 18 napja

Azt sem tudom mit kell nézni a képeken, tök hülye vagyok az ilyesmihez röhögő smiley Nekem bőven elég, ha jól hasít a cucc és megfizethető.

válasz erre

teglasdavid

10 éve, 10 hónapja és 19 napja

ASUS ! röhögő smiley

válasz erre

Bvektor

10 éve, 10 hónapja és 19 napja

Eszméletlen ahogy kinéznek meglepett smiley Mondjuk szerintem még mindig a thermal armorosak a legszebbek. Hűtésben annyit nem ad, de sokat dob a kinézeten, kár, hogy alig van pár lapra.

válasz erre

kpal

10 éve, 10 hónapja és 19 napja

Koralakú Asus felirat szép kacsintó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Kisember001 profilja