Kiszivárgott látnivalók a The Division alfájából

2015. március 05.
1.7991
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Éppen a napokban merült fel pletyka szintjén, hogy a Ubisoft egy előzetes alfa tesztet is szeretne a The Division-höz a megjelenés előtt, amiről most újabb reménysugarak érkeztek, nemrégiben ugyanis kiszivárgott néhány látnivaló az alkotás korai alfájából.

Összesen két képkockáról, valamint egy rövid GIF felvételről van szó - utóbbit ITT tekinthetitek meg -, amelyeket a Ubisoft azonnal le is reagált.

A franciák egy percig sem tagadták, hogy amit látunk, az a The Division alfájából származik, azonban kihangsúlyozták, hogy inkább egy pre-alfáról van szó, amihez képest a végleges változat sokkal szebb és jobb is lesz egyben, tehát nem a játék aktuális minőségét prezentálják az alábbiak. Ennek ellenére azért vessetek rájuk egy pillantást!

Kiszivárgott látnivalók a The Division alfájából - 2. kép


Kiszivárgott látnivalók a The Division alfájából - 3. kép

The Division-höz a megjelenés előtt, amiről most újabb reménysugarak érkeztek, nemrégiben ugyanis kiszivárgott néhány látnivaló az alkotás korai alfájából.'>
4 hozzászólás

totyak

9 éve, 10 hónapja és 6 napja

A játékot eléggé várom, viszont a képek sokat nem mutatnak. Szerintem nem vészes így ránézésre, főleg ha ennél még tényleg szebb és jobb lesz. Az más kérdés, hogy mit lehet elhinni az Ubinak és mit nem. Ráadásul a kiszivárogtató nagyon siralmas véleménnyel volt a játékról és azt mondta ez lesz a következő Ubi csalódás a játékosok körében. Remélem nem így lesz.

válasz erre

WarriorAutobot

9 éve, 10 hónapja és 6 napja

Sokat nem tudhattunk meg, de már nagyon várós cím. mosolygó smiley

válasz erre

supermanvsbatman

9 éve, 10 hónapja és 7 napja

hát nem tetszik olyan csunyawtf smiley

válasz erre

WillThaWheel

9 éve, 10 hónapja és 7 napja

Ebből nem sokat látni..

válasz erre
The Division
13.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Gargameth profiljamarco profiljaBotyi profilja