Kiszivárgott eredmények mutathatnak rá a GTX Titan Z késésének valódi okára

2014. május 14.
1.6711
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
Az nVIDIA mostanság az összeszedetlenség jeleit mutatja, hiszen hiába adták ki a sokaknak jó megoldást kínáló GTX 750Ti-t, a legfelsőbb kategóriában a szenvedés jelei mutatkoznak.

Ennek a szenvedésnek fő alanya pedig nem más, mint a legújabb Titan kártya, a GTX Titan Z, mely csak nem akar megérkezni. Már a bejelentéskor sokan hangot emeltek a brutálisan magas kezdőár miatt, ám akkor még a teljesítményre nem lehetett panaszunk, hiszen erről sokat nem árultak el a vállalat mérnökei. Azóta azonban többször is elhalasztásra került a bemutatkozás, valamint a kártya erejét is sokan kikezdték.

Kiszivárgott eredmények mutathatnak rá a GTX Titan Z késésének valódi okára - 2. kép

A hírek szerint a vállalat mérnökei pont azon dolgoznak, hogy valahogy több erőt adjanak új csúcsmodelljüknek, hiszen az AMD egy igazán korrekt megoldással állt elő a Radeon 295X2 személyében. Nemrég olyan eredmények szivárogtak ki, melyek megerősítik azt, hogy igenis szükség van az erősítésre, mert ilyen formában óriási bukás várhat az új modellre. A képen jól látszik, hogy a Titan Z modell legtöbb esetben alárendelt szerepet játszik, míg a Radeon 295X2 és a két darab GTX 780Ti nagyon erős ajánlatnak tűnik. Szerintetek mi lesz az ügy végkimenetele?
4 hozzászólás

kpal

10 éve, 9 hónapja és 15 napja

Nekem 780Ti megtenné mosolygó smiley

válasz erre

totyak

10 éve, 9 hónapja és 15 napja

Nincs azzal gond, ha nem sikerül olyan jól egy vga, mint tervezték, csak akkor nem arany árban kellene adni. Persze attól, hogy egy radeon lenyomja, attól még az sem gyenge.

válasz erre

kokasbalazs

10 éve, 9 hónapja és 15 napja

atom darab röhögő smiley

válasz erre

Vendég

10 éve, 9 hónapja és 15 napja

Lesznek gazdagok akik úgyis megveszik......

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja