Kiszivárgott eredmények mutathatnak rá a GTX Titan Z késésének valódi okára

2014. május 14.
1.4921
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
Az nVIDIA mostanság az összeszedetlenség jeleit mutatja, hiszen hiába adták ki a sokaknak jó megoldást kínáló GTX 750Ti-t, a legfelsőbb kategóriában a szenvedés jelei mutatkoznak.

Ennek a szenvedésnek fő alanya pedig nem más, mint a legújabb Titan kártya, a GTX Titan Z, mely csak nem akar megérkezni. Már a bejelentéskor sokan hangot emeltek a brutálisan magas kezdőár miatt, ám akkor még a teljesítményre nem lehetett panaszunk, hiszen erről sokat nem árultak el a vállalat mérnökei. Azóta azonban többször is elhalasztásra került a bemutatkozás, valamint a kártya erejét is sokan kikezdték.

Kiszivárgott eredmények mutathatnak rá a GTX Titan Z késésének valódi okára - 2. kép

A hírek szerint a vállalat mérnökei pont azon dolgoznak, hogy valahogy több erőt adjanak új csúcsmodelljüknek, hiszen az AMD egy igazán korrekt megoldással állt elő a Radeon 295X2 személyében. Nemrég olyan eredmények szivárogtak ki, melyek megerősítik azt, hogy igenis szükség van az erősítésre, mert ilyen formában óriási bukás várhat az új modellre. A képen jól látszik, hogy a Titan Z modell legtöbb esetben alárendelt szerepet játszik, míg a Radeon 295X2 és a két darab GTX 780Ti nagyon erős ajánlatnak tűnik. Szerintetek mi lesz az ügy végkimenetele?
4 hozzászólás

kpal

7 éve, 1 hónapja és 7 napja

Nekem 780Ti megtenné

válasz erre

totyak

7 éve, 1 hónapja és 7 napja

Nincs azzal gond, ha nem sikerül olyan jól egy vga, mint tervezték, csak akkor nem arany árban kellene adni. Persze attól, hogy egy radeon lenyomja, attól még az sem gyenge.

válasz erre

kokasbalazs

7 éve, 1 hónapja és 7 napja

atom darab

válasz erre

Vendég

7 éve, 1 hónapja és 7 napja

Lesznek gazdagok akik úgyis megveszik......

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

rDAVE profiljaWickedSick profiljagery1113 profilja