Kiszivárgott videón egy nagyköltségvetésű Harry Potter szerepjáték!

2018. október 02.
3.9981
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Bár korábban többször is hallottunk olyan pletykákat, hogy a Warner Bros berkein belül az egyik fejlesztőcsapat nekilátott egy Harry Potter szerepjáték fejlesztésének, azonban erről semmilyen konkrét részlet sem látott még napvilágot az elmúlt hónapok során.

Most azonban végre történt valami, lévén kiszivárgott egy rövidke videó, melyen lehetőségünk nyílik megismerni az egyelőre cím nélküli, de biztosan nagyköltségvetésű Harry Potter szerepjátékot, amit állítólag az Avalanche Software készít - ők a Disney Infinity-sorozatot készítették, nem a Just Cause-sorozatért felelős Avalanche Studios-ról van szó -, méghozzá Unreal Engine 4-re építve a projektet, de más források szerint a Rocksteady állt a projekt mögé.

Hogy a felvételen látható játék aktív státuszban van-e még, azt nem tudjuk, de őszintén reméljük, hogy egyszer elkészülhet, hiszen a videó tanúsága szerint egy rendkívüli fantáziavilág vár ránk a Harry Potter univerzumán alapulva, melyben lehetőségünk nyílik a szabad felfedezés mellett varázslatokat elsajátítani, varázspárbajozni, bájitalokat főzni, fejtörőket megoldani, valamint csodalényekkel találkozni.

A videó mellé kiszivárgott részletek szerint a játék nem Harry Potter idősíkjában játszódik, hanem a 19. században, tehát az 1800-as évek Varázslóvilágában, mint egy külső nézetes, nyitott világú akció-RPG, melyben saját varázslónk oldalán csatlakozhattunk volna a Roxfort Boszorkány és Varázslóképző Szakiskola tanítványai közé egy újonnan érkező, de már ötödik éves diákként. Őszintén reméljük, hogy hallhatunk még erről a projektről!

Nézd nagyban ezt a videót!8 hozzászólás

Tuttu13

1 éve, 7 hónapja és 13 napja

Mint egy falat kenyér...

válasz erre

M.O.R.P.H.

1 éve, 7 hónapja és 13 napja

Kár ,hogy én már nem láthattam ,mert már nem elérhető a videó.

válasz erre

totyak

1 éve, 7 hónapja és 14 napja

Én az EA-féle HP játékokat is szerettem és ez is nagyon bejönne, úgy érzem.

válasz erre

WickedSick

1 éve, 7 hónapja és 14 napja

Szerencsétlen Rocksteadyseknél több a szivárgás, mint egy vidéki, lepukkant házban

Szerintem nem ők készítik, valahogy ha ránézek, akkor nem az ő munkáik jutnak eszembe, de aztán kitudja. Csak legyen végre valahára egy nyílt világú HP-játék, óriási szabadsággal és szerepjátékos elemekkel...

válasz erre

muki

1 éve, 7 hónapja és 14 napja

Nagyon dög! Rohadt jó az univerzum is amiben játszódik, millió lehetőséggel. Remélem tényleg jön.

válasz erre

Patrik94

1 éve, 7 hónapja és 14 napja

Uhhh mekkora királyság! Ezt játszanám.

válasz erre

Pixelhexer89

1 éve, 7 hónapja és 14 napja

Kicsit túl sok minden szivárog már ki a Rocksteadytől,nem? Super Man játék, azután kiderül, hogy mégsem Supen Man, hanem Justice League, erre jön egy újabb pletyka, hogy Harry Potter. Valaki komolyan veszi még ezeket???!!!

válasz erre

rDAVE

1 éve, 7 hónapja és 14 napja

Épp most nézem újra a HP filmeket, szóval különösen rá vagyok hangolódva a témára. Ez iszonyat jól néz ki, remélem tényleg jön.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Marduk profiljaMonyo profiljagery1113 profiljaBvektor profiljamarco profilja