Kiszivárgott ötpercnyi Marvel vs Capcom Infinite gameplay felvétel

2017. április 27.
3.3651
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Capcom éppen a minap jelentette be, hogy szeptemberben számíthatunk a Marvel vs Capcom Infinite megjelenésére, amihez akkor kaptunk egy látványos trailert, de most egy vaskos gameplay felvétel is kiszivárgott hozzá.

Hogy mégis milyen jelentős videóról van szó, azt hosszúsága mellett az is megmutatja nekünk, hogy egy halom eddig megismert karakter megmutatkozik rajta mozgás közben is, így láthatunk ütközetet Strider Hiryu és Thor vs Hawkeye és Hulk között, Chris Redfield és Hulk vs Ultron és Strider Hiryu között, Hulk és Chun-Li vs Hawkeye és Strider Hiryu között, valamint Ultron és Chris Redfield vs Chun-Li és Thor között.

Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen elragadó körítéssel, helyszíneken és milyen csodaszép effektek társaságában zajlanak majd a Marvel vs Capcom Infinite ütközetei, akkor az alábbi kedvcsinálót eszedbe se jusson kihagyni.

Marvel vs Capcom Infinite megjelenésére, amihez akkor kaptunk egy látványos trailert, de most egy vaskos gameplay felvétel is kiszivárgott hozzá.'>
2 hozzászólás

totyak

7 éve, 6 hónapja és 7 napja

Nem nagy szám, elmegy. Távolról nem is annyira látszik, de mikor közelről mutatják a karaktereket, látható, hogy nem túl kidolgozottak. Tipikus Capcom grafika, mint a Street Fightereknél.

válasz erre

Vidoros

7 éve, 6 hónapja és 7 napja

Egy verekedős játék a sok közül... Nem pörgetett fel.

válasz erre
Marvel vs Capcom Infinite
12.599 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja