Kiszivárgott néhány részlet a Star Wars Battlefront 2 bétájáról

2017. szeptember 12.
3.8581
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Egy valódi neve elhallgatását kérő Reddit-felhasználó Some_Info kódnév alatt megbízható forrásokra hivatkozva olyan részleteket közölt velünk a Star Wars Battlefront 2 közelgő bétájáról a minap, amitől sokan azonnal vérszemet kaphatnak.

Amint ugyanis kiderült, a béta biztosan tartalmazza a 40 fős Assault on Theed pályát, és a 24 játékost támogató Starfighter Assault játékmódot is a Fondoron, de a Strike on Takodana is a bétás csataterek közé kerül, sőt mi több, a Skirmish szintén kipróbálható lesz, aminek részeként az eredeti játék módosított pályáit tolhatjuk újra kooperatív formában árkád stílusú pontrendszerrel, power-upokkal és felszedhető fegyverekkel - akár osztott képernyőn is.

A játszható hősök tekintetében a szivárgás szerint ugyanazt a felhozatalt kapjuk majd, mint amit a Star Wars Battlefront 2 E3-as demójában - magyarán Darth Maul, Han Solo, Boba Fett és Rey jelenléte biztosított -, de a béta egyik nagy újdonsága a korábban még soha nem látott LAAT jármű megjelenése lehet.

Hogy a fenti részletekből pontosan mi válik majd valóra, az egyelőre kérdéses, de a Star Wars Battlefront 2 bétája október 6. és 9. között kerül megrendezésre, de az előrendelők már október 4-től belecsaphatnak a lecsóba.
3 hozzászólás

totyak

3 éve, 5 hónapja és 26 napja

Az ilyesmiknek a 90%-a be szokott jönni. A maradék 10% csak trollkodik, de a 90 tényleg tudja.

válasz erre

drift3r91

3 éve, 5 hónapja és 26 napja

Szabaddá teszem magam, az 1 ben csalódtam, nem is vettem meg. Sok a low player

válasz erre

fighterlaci

3 éve, 5 hónapja és 26 napja

Jó lesz a felhozatal!

válasz erre
Star Wars Battlefront 2
9.799 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Gargameth profiljaMonyo profiljamarco profilja