Kiszivárgott néhány érdekes Battlefield 1 részlet

2016. július 04.
3.4231
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Miután az EA és a DICE elindított egy nagyon aprócska és nagyon exkluzív alfa tesztet a Battlefield 1 kapcsán, egy magát csak Lobix300 névvel illető rajongó nagyon csúnyán beletúrt az alkotás fájljai közé, amivel rengeteg érdekes, eddig titkolt információhoz jutott hozzá.

Ennek köszönhetően emberünk kiszivárogtatta, hogy a Battlefield 1 kampánya összesen hét fejezetből áll majd, amelyek között prológust és epilógust egyaránt találunk, sőt mi több, néhány karakter nevéről is lehullt a lepel, ezáltal Pritchard, Mcmanus, Finch, Townsend és Edwards nevű bajtársaink kísérnek majd minket a nagy csatározások során.

Kiderült mindemellett, hogy az alkotásban 10 többjátékos pálya lesz (név szerint: Amiens, Chateau, Desert, FaoFortress, Forest, Argonne, ItalianCoast, MountainFort, Scar és Suez), hősünket pedig lehetőségünk nyílik testre szabni, ezáltal 11 skin közül választhatjuk ki a nekünk leginkább megfelelőt.

A Battlefield 1 végleges változata ezen felül hét játékmódot tartalmaz majd, amelyek között a Breakthrough és a Possession tűnnek újdonságnak, mint ahogyan például a lovak sebzésének vagy megölésének lehetősége, amit ugyanúgy fogunk majd látni, mint az emberek esetében.
Battlefield 1 kapcsán, egy magát csak Lobix300 névvel illető rajongó nagyon csúnyán beletúrt az alkotás fájljai közé, amivel rengeteg érdekes, eddig titkolt információhoz jutott hozzá.'>
7 hozzászólás

totyak

8 éve, 4 hónapja és 23 napja

Ha legalább 2 órás lesz mind a hét fejezet, amit én erősen kétlek, akkor nem lehet panasz. Sajnos szerintem az a 7 fejezet jó, ha 7 óra lesz.

válasz erre

kulacs

8 éve, 4 hónapja és 24 napja

Amúgy mindenki annyira várja az egyjátékos kampányt, de senki sem gondol bele, hogy a DICE ilyet nem tud csinálni... röhögő smiley BC sorozatban is csak a karakterek voltak kiemelkedőek, de azt azért ki is lehet játszani. Szerintem kár ennyire bízni benne nyelvnyújtó smiley

válasz erre

kpal

8 éve, 4 hónapja és 24 napja

Lovak bekerülnek sebzésbe szuper röhögő smiley

válasz erre

Brutal Terror

8 éve, 4 hónapja és 24 napja

Alakul, ügyesen csepegtetik az infókat.

válasz erre

Ronalddo

8 éve, 4 hónapja és 24 napja

Hét játékmód király, elég is ha azok elég jók.

válasz erre

RyutheStaR

8 éve, 4 hónapja és 24 napja

Elég rövidecske lesz...

válasz erre

1000feri

8 éve, 4 hónapja és 24 napja

Tuti,hogy valami bennfentes az a Lobix300 röhögő smiley

válasz erre
Battlefield 1
9.799 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaMonyo profiljaXTomiX0029 profilja