Kiszivárgott, milyen események érkeznek a Halo Infinite-be?

2021. november 29.
23.9021
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Gladosfreeman profilja, adatai
Gladosfreeman
Nincs leállás a Halo Infinite körül, hamarosan érkezik a program egyjátékos része, nemrégiben pedig elrajtolt a multiplayer szegmens az első eventtel együtt, most pedig további képet kaphatunk a tartalomfrissítésések terén.

A Halo Infinite News & Leaks nevű twitter oldal ugyanis közzétett egy képet, melyen további eventeket láthatunk napra pontos megjelenési dátummal. Mivel az első event tartalma is hasonló módon derült ki idő előtt, gyakorlatilag bizalmat szavazhatunk, hogy valami hasonló felhozatallal fogunk találkozni.

Így ezen kép alapján a Winter Contingency event december 21-től fog tartani január 3-ig, majd ezt követi január 18-tól Cyber Showdown, egészen 31-ig, majd végezetül a Tactical Ops február 8-tól 21-ig. Minden event saját időszakos játékmódokkal, és spéci jutalmakkal fog érkezni. Az események közti köztes időben pedig az első event fog visszatérni, hogy a be nem szerzett jutalmakat tudjuk megszerezni. Bár a nagy frissítésekre még sajnos várni kell, ennek ellenére kijelenthetjük, hogy tennivalókból nem lesz hiány.

Halo Infinite körül, hamarosan érkezik a program egyjátékos része, nemrégiben pedig elrajtolt a multiplayer szegmens az első eventtel együtt, most pedig további képet kaphatunk a tartalomfrissítésések terén.'>
3 hozzászólás

muki

2 éve, 7 hónapja és 3 napja

Miért van kérdőjel a cím végén? meglepett smiley Kiszivárgott, ennyi.

válasz erre

VaPe

2 éve, 7 hónapja és 4 napja

Így is kell ezt. Csak maradjon is meg ez a pörgés.

válasz erre

Patrik94

2 éve, 7 hónapja és 4 napja

Megnyomják.

válasz erre
Halo Infinite
18.699 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja