Kiszivárgott az első Watch Dogs 2 előzetes!

2016. június 08.
3.2391
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Várhatóan ma este hivatalosan is bejelentik a Watch Dogs 2-t, ezt megelőzendően azonban már tegnap kiszivárgott néhány információ a játékról, sőt mi több, ma hajnalban az első előzetes is kicsúszott a netre.

Az alábbi mintegy félperces filmecskén azt láthatjuk, amint főhősünk oldalán valóban San Francisco városában bóklászunk, száguldozunk, parkourozunk és hackelgetünk, akárcsak korábban az első részben, ergo lényeges változásra a koncepció terén nem számíthatunk.

Mivel a Ubisoft teljes erőkkel körözi az alábbi előzetest, és kvázi percenként törli mindenhonnan, ezért érdemes mielőbb megtekinteni, mert könnyen lehet, hogy pár pillanat múlva már tiltott tartalom lesz. A trailer alapján egyébiránt ismét bizonyosságot nyert, hogy a Watch Dogs 2 valóban november 15-én érkezik!

Nézd nagyban ezt a videót!


4 hozzászólás

totyak

3 éve, 7 hónapja és 22 napja

Na, én már nem tudtam megnézni. Aki dolgozik az így jár, délutánra eltűnik minden nyom Nem baj, majd megnézem, ha bemutatják hivatalosan.

válasz erre

kpal

3 éve, 7 hónapja és 22 napja

Na mért tiltanak le ilyen , nem jó a hírveseérnek .

válasz erre

RyutheStaR

3 éve, 7 hónapja és 22 napja

Hát érdekes, de ahogy nézem, lesznek benne drónok meg kicsit komolyabb multiplayer is szerintem...de majd meglátjuk, hogy mi sül ki belőle.

válasz erre

WarriorAutobot

3 éve, 7 hónapja és 22 napja

A videót tényleg tiltották, de a Twitteres az még nézhető.
Nem tudom... ez valahogy nem fogott meg mint az első rész. Itt inkább csak az egész egy féktelen fiatal bulijának tűnt a játék mint egy komoly hacker bosszújának.

válasz erre
Watch Dogs 2
13.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
Minden hír, videó és cikk
E3 2016
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profiljaManiac profiljanurbanu profilja