Kiszivárgott az Assassin's Creed Odyssey megjelenési dátuma?

2018. június 11.
3.3171
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Szinte percek választanak el minket a Ubisoft konferenciától, nagyon úgy néz ki hogy nem csak az új Assassin's Creed játék megjelenési dátuma, de fontos játékbeli elemek is kiszivárogtak a nagy leleplezés előtt.

A szivárogtatás egészen pontosan a Uniland Gaming-től eredeztethető, akik megosztottak egy videót az új Assassins's Creed Odyssey kapcsán, mely alapján a játék 2018. október 5-én jelenik meg, ami valljuk be, abszolút reálisnak tűnik.

A kiszivárgott videóból az is kiderült, hogy a játékban két játszható főhős lesz, névszerint Kassandra és Alexios, akiknek története vélhetőleg kapcsolódni fog az Első Civilizációhoz. A játék térképe is látható volt pár pillanat erejéig, de már ez a szösszenet is elég volt ahhozm hogy egyértelmű legyen, az Odyssey sokkalta nagyobb bejárható területtel rendelkezik mint az Origins, ráadásul több görög régiót is meglátogathatunk majd.

A ma esti, június 11-én 22:00-kor kezdődő Ubisoft konferencián egészen biztosan kiderül, hogy mi igaz ezekből a szivárgásokból.
4 hozzászólás

totyak

9 hónapja,

Láttam a gameplay videót a játékból, nekem valahogy nem tűnt olyan igazán szépnek. Lehet túl sokat várok, vagy ezek az élénk színek leptek meg.

válasz erre

Patrik94

9 hónapja, 1 napja

Most már tényleg kíváncsian várom. Pedig már kicsit unalmas, de lehet hogy ez hoz valami változást.

válasz erre

Vidoros

9 hónapja, 1 napja

De kár hogy nem nyáron jön, ellettem volna vele.

válasz erre

Hentes

9 hónapja, 1 napja

Úgyis kiderül egy órán belül.

válasz erre
Assassin's Creed Odyssey
17.790 Ft-tól
kövesd a játékot!
Minden hír, videó és cikk
E3 2018

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WarriorAutobot profiljagery1113 profilja