Kiszivárgott a The Outer Worlds megjelenési dátuma?

2019. február 24.
5.4801
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Manapság kifejezetten nehéz titokban tartani egy-egy megjelenési dátumot (kivéve a Death Stranding esetében, ahol Kojima mesteri szintre járatta a "nem mutatok semmit!" attitűdöt), hiszen az internet korában több a szivárgás, mint egy mezei parasztházban.

A tegnapi nap során a Steamen feltűnt megjelenési dátumként a 2019. augusztus 6-a a The Outer Worlds című játék premierje kapcsán, és bár szinte pillanatok alatt le is vették, SteamDB-n így is visszanézhetőek a szerkesztési előzmények.

Nem tűnik túl valószerűtlennek, hogy az Obsidian új RPG-je pont ezen a nyári napon robogjon be, bár azt sosem említették a srácok, hogy mennyire haladnak előre a munkálatokban. Bárhogy is, roppant mód örülnénk neki, ha már idén kézhez kapnánk az alkotást.
4 hozzászólás

WarriorAutobot

1 éve, 6 hónapja és 25 napja

Az még kicsit messze van, de oké.
Ennél már csak az a rosszabb mikor csak annyi van írva hogy XY év nyarán/tavaszán/őszén/telén mert akkor várod hogy az évszak első hónapjában jelenik meg, de úgy is az lesz hogy az évszak utolsó hónap utolsó napjaiban.

válasz erre

Mordorer

1 éve, 6 hónapja és 26 napja

Engem nem annyira mozgat hogy érdekeljen, mikor jön ki. Ha kijött, kipróbálom, de hogy az idén van vagy jövőre vagy 5 év múlva, az már nem érdekel.

válasz erre

VaPe

1 éve, 6 hónapja és 26 napja

Dög lesz nagyon, remélem tényleg jön még nyáron!

válasz erre

fighterlaci

1 éve, 6 hónapja és 26 napja

Az már csak fél év! Király, mert nekem nagyon várós.

válasz erre
The Outer Worlds
18.799 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

M.O.R.P.H. profiljanurbanu profiljagery1113 profilja