Kiszivárgott a Street Fighter V érkező negyedik szezonja

2018. szeptember 28.
3.7931
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A jelek szerint továbbra sem akarja annyiban hagyni a Street Fighter V bővítését a Capcom, egy adatbányásznak, avagy a játék kapcsán korábban is jól értesült X-Kirának sikerült alaposabban is belelesnie a program fájljai közé, és érdekes dolgokra lelnie.

Emberünk ugyanis rátalált egy újabb karakterlistára, melyből kiderült, hogy a Capcom már betervezte a negyedik szezont a játékhoz, aminek részeként öt visszatérő és egy teljesen új harcost találhatunk majd.

Ehhez rakta hozzá általános értesüléseit Vergeben - aki korábban már a Super Smash Bros. Ultimate kapcsán is megjósolt pár olyan dolgot, ami később valóra vált, így szerinte a visszatérő karakterek közt ott lesz Necro, Q és Oro a Street Fighter III-ból, Sodom a Final Fight veteránja, valamint Crimson Viper, aki ugyebár a legtöbb Street Fighter-epizódban helyet kapott korábban.

A szivárgások szerint a negyedik szezon jövő decemberig szolgál majd az újoncokkal, ami mellett a kérdéses források azt sem tartják kizártnak, hogy a Street Fighter V egy újabb kiadásban is megjelenik, mely Super Edition címmel az új bunyósokat is felvonultatja.
Street Fighter V bővítését a Capcom, egy adatbányásznak, avagy a játék kapcsán korábban is jól értesült X-Kirának sikerült alaposabban is belelesnie a program fájljai közé, és érdekes dolgokra lelnie.'>
1 hozzászólás

Vidoros

6 éve, 13 napja

Te jó ég, még egy event? röhögő smiley

válasz erre
Street Fighter V
7.700 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja