Kiszivárgott a Hitman: Episode 5 - Colorado utolsó trailere (FRISSÍTVE!)

2016. szeptember 27.
3.3951
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Nagy gondok vannak a világban, ha már olyan trailerek is idő előtt kiszivárognak, mint a Hitman ötödik epizódjának záró videója, márpedig az éjszakai órákban valakinek sikerült kilopnia az IO Interactive egyik számítógépéről ezt a mozgóképet.

Noha a Square Enix mindent megtett az éjszakai órákban, hogy törölje mindenhonnan a felvételt, az AllGamesDelta munkatársai azonban megtalálták a módját annak, hogy látható maradjon, így a másfél perces launch trailert feltöltötték a Twitterre, és visszadátumozták pár nappal, hogy a kiadó ne akadhasson rá.

Ennek ellenére természetesen még megvan az esélye annak, hogy a Square Enix rábukkan, éppen emiatt azt javasoljuk nektek, hogy minél előbb vessetek rá egy pillantást, noha a Hitman: Episode 5 - Colorado még a mai napon megjelenik, így bizonyára launch trailere is pár órán belül bemutatkozik hivatalosan.




FRISSÍTÉS (15:52) - Berobogott hivatalos formában is a launch trailer! Íme:

Nézd nagyban ezt a videót!



Hitman ötödik epizódjának záró videója, márpedig az éjszakai órákban valakinek sikerült kilopnia az IO Interactive egyik számítógépéről ezt a mozgóképet.'>
2 hozzászólás

totyak

8 éve, 2 hónapja és 18 napja

Patrik94 írta:
Adja. mosolygó smiley AMúgy egyetlen ismerősöm se vette meg epizodikusa, én sem, majd egyben.
Én kb. semmit nem szeretek epizodikusan játszani. Jobb szeretem, ha nem mások, hanem saját magam osztom be, hogy mikor hagyom abba a játékot. Egyedüli kivétel a Life is Strange volt, azt muszáj voltam játszani, annyira jó volt.

válasz erre

Patrik94

8 éve, 2 hónapja és 18 napja

Adja. mosolygó smiley AMúgy egyetlen ismerősöm se vette meg epizodikusa, én sem, majd egyben.

válasz erre
Hitman
4.590 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja