Kiszivárgott a Gears 5 dobozképe és megjelenési dátuma?

2019. május 14.
4.3961
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Meglepően régen nem hallottunk már hivatalos részleteket a The Coalition csapatától a Gears 5 kapcsán, és bár az efféle információknak még mindig hiányában vagyunk, de egy szivárgás jóvoltából most talán okosabbak lettünk valamivel.

Noha mi erős fenntartásokkal kezeljük a dolgot, de a spanyol Generation Xbox magazin pár órával ezelőtt kiszivárogtatta a Gears 5 hivatalosnak kikiáltott dobozképét, amit a tajvani korbesorolási hivatal megfejelt egy megjelenési dátummal, vagyis két nagyon lényeges darabka került a kérdéses kirakóban a helyére.

Bár a premier időpontja talán még helytálló is lehet, hiszen szeptember 10-e éppen aktuális volna egy ilyen kaliberű alkotás debütálására, azonban a dobozképpel kapcsolatban vannak fenntartásaink, hiszen túl műanyag, mondhatni méltatlanul egyszerű és összecsapott mind a Microsofthoz, mind a sorozathoz viszonyítva, szóval csak óvatosan mutatnánk meg nektek, de nagyon még ne memorizáljátok.

Kiszivárgott a Gears 5 dobozképe és megjelenési dátuma? - 2. kép

Gears 5 kapcsán, és bár az efféle információknak még mindig hiányában vagyunk, de egy szivárgás jóvoltából most talán okosabbak lettünk valamivel.'>
3 hozzászólás

[Tiltott felhasználó!]

5 éve, 4 hónapja és 7 napja

[Tiltott felhasználó!]

VaPe

5 éve, 4 hónapja és 7 napja

Szerintem simán lehet igazi.

válasz erre

petrovicsz

5 éve, 4 hónapja és 7 napja

Nő. Oké.

válasz erre
Gears 5
20.900 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja