Kiszivárgott a Call of Duty: Modern Warfare első csatatere és a kétfegyveres összecsapás lehetősége

2019. július 29.
5.6461
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Bár hazudnánk, ha jelentős meglepetésekről és egyebekről számolnánk be nektek a Call of Duty: Modern Warfare legújabb szivárgása kapcsán, de a Charlie Intel jóvoltából egy icipicit most mégis közelebb kerülhettünk a játék multiplayer mókájához.

A kérdéses forrásból ugyanis kiszivárgott egy olyan képkocka, mely két apróságról rántja le a leplet - vélhetően a csütörtökre tervezett nagy bemutató előtt -, így például kiszivárgott az egyik pálya, amiről annyit tudni eddig, hogy a Raid névre hallgat, és városias környezetben engedi össze egymással a Coalition és az Allegiance seregeit.

A kicsúszott képkocka alapján annyit vehetünk még biztosra, hogy a Call of Duty: Modern Warfare-ban is lesznek olyan játékmódok, melyek támogatják majd a kétfegyveres összecsapásokat, ami mindennek nevezhető, csak éppen újdonságnak nem, ugyanakkor ha valaki éppen emiatt aggódott, most már megnyugodhat végre.

Kiszivárgott a Call of Duty: Modern Warfare első csatatere és a kétfegyveres összecsapás lehetősége - 2. kép

Call of Duty: Modern Warfare legújabb szivárgása kapcsán, de a Charlie Intel jóvoltából egy icipicit most mégis közelebb kerülhettünk a játék multiplayer mókájához.'>
3 hozzászólás

Direktor

5 éve, 1 hónapja és 17 napja

Nem rossz! mosolygó smiley

válasz erre

Tuhajohn

5 éve, 1 hónapja és 17 napja

Nem tudom, hogy miért, de én meg akarom ezt venni. Persze megjelenés után, de eddig egy cod-nál se éreztem ilyet, talán a WW2-nél.

válasz erre

muki

5 éve, 1 hónapja és 17 napja

Érdekes lesz ez a mostani COD. Nem sok újdonság lesz benne.

válasz erre
Call of Duty: Modern Warfare
16.899 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Kisember001 profiljamarco profilja