Kiszivárgott a Biomutant megjelenési dátuma?

2019. február 26.
4.5021
Maniac profilja, adatai
Maniac
A THQ Nordic talán első eredeti ötletet feldolgozó videojátékaként készül az Experiment 101 stúdiójának falai között a Biomutant című akció-RPG, amiről annyi biztos jelenleg, hogy még az idei évben megjelenhet.

Ennél pontosabb részleteket azonban nem kaptunk róla, legalábbis mostanáig, lévén a SteamDB adatlapja idő előtt kiszivárogtatott egy megjelenési dátumot a Biomutant kapcsán, aminek a hivatalossága ugyan megkérdőjelezhető, hovatovább igencsak placeholder időpontnak tűnik.

Az említett forrás ugyanis úgy tudja, hogy a Biomutant napra pontosan 2019. július 1-jén érkezik, ami azért problémás, mert egy hétfői napot jelöl, hétfőnként pedig ugyebár nagyon ritkán jelennek meg videojátékok. Ez persze nem jelenti azt, hogy a Biomutant nem lesz kivétel...
4 hozzászólás

totyak

7 hónapja, 4 napja

Különösebben nem várom a játékot, tehát nekem ilyen szempontból mindegy mikor jön, de nem vagyok közömbös, érdekesnek találom a koncepciót.

válasz erre

WarriorAutobot

7 hónapja, 5 napja

Hát még az is lehet hogy igaz, de annyit azért nem láttunk a játékból hogy valós legyen.
Ha esetleg egy későbbi időpont lenne az még oké lenne. Én inkább tippelném augusztus végére.

válasz erre

Eltohn

7 hónapja, 5 napja

Kíváncsi leszek rá.

válasz erre

muki

7 hónapja, 5 napja

Uborkaszezonra pont jó.

válasz erre
Biomutant
15.790 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

latyak5 profiljamarco profiljarDAVE profiljatotyak profiljagery1113 profiljaWickedSick profiljaRobi022 profiljaBvektor profilja