Kiszivárgás után megerősítve a Microsoft Band

2014. október 30.
2.3141
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
Nem is olyan régen nálunk is felmerült, hogy hamarosan valamilyen hordható okoseszközzel rukkol elő a redmondi óriás, a hírek pedig nemrég be is igazolódtak, hiszen egy kiszivárgás után hivatalosan is megerősítést nyert az új eszköz.

A szimplán csak Microsoft Band névre keresztelt okosóra úgy néz ki, hogy valóban egy komolyabb termék elődje kíván lenni, de első megoldásként meglepően jónak tűnik. Lehet, hogy a vállalat kicsit később szerette volna bemutatni, azonban elkövették azt a hibát, hogy a Google és az Apple alkalmazásboltjában elérhetővé tették a termék szinkronizációs programját.

Kiszivárgás után megerősítve a Microsoft Band - 2. kép

Ezek után nem maradt más választás, mint a hivatalos megerősítés. A terméket egyébként az a Quentin Morris tervezte, aki az Xbox One kontrollerért is felelt. Az újdonság egyébként mindent tud, amit elvárhatnánk tőle, így a különféle egészséges életmódot segítő lehetőségek mellett kapunk Cortana asszisztenst, valamint e-mail, hívás és naptár értesítéseket is. Az Android, iOS és Windows Phone rendszereket támogató megoldás mától kapható az Egyesült Államokban, méghozzá egyelőre limitált darabszámban és 199 dolláros (49 000 Ft) áron.
valamilyen hordható okoseszközzel rukkol elő a redmondi óriás, a hírek pedig nemrég be is igazolódtak, hiszen egy kiszivárgás után hivatalosan is megerősítést nyert az új eszköz.'>
5 hozzászólás

ENCELADUS

10 éve, 3 hónapja és 14 napja

Az áfával máris 62000 Ft

válasz erre

totyak

10 éve, 3 hónapja és 14 napja

zender írta:
Egész fura hogy nem csempés!röhögő smiley
Dehogynem, egy része biztosan, hiszen látszik is a képen. Az más kérdés, hogy egy csempe képernyő magasságú, de értelmetlen lett voln miniatürizáni és telenyomni csempékkel az apró kijelzőt.

válasz erre

zender

10 éve, 3 hónapja és 14 napja

Egész fura hogy nem csempés!röhögő smiley

válasz erre

csirkee

10 éve, 3 hónapja és 14 napja

mindegyik okosóra ugyan úgy néz ki, ugyan azt tudja és ugyan olyan drága...

válasz erre

rDAVE

10 éve, 3 hónapja és 14 napja

Maximum a feléért érdekelne egy okoskarkötő vagy egy jól kinéző óra.
Viszont jó nagy fail ez az alkalmazásboltos dolog. röhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja