Kiszabadult a PTR szerverekről a Busan nevű legújabb Overwatch csatatér

2018. szeptember 12.
3.5121
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Világszerte mindenkinek, minden egyes platformon elérhetővé vált egy aktuális frissítéssel az Overwatch legújabb csatatere, melyet Busan név alatt a PTR szerverekről már sokan megismerhettek az elmúlt napokban.

A Dél-Koreába kalauzoló helyszín három nagyobb régióból tevődik össze, melyek a Sanctuary, a Downtown és a MEKA Base névre hallgatnak, vagyis főként utóbbiból, és a koreai megközelítésből már kitalálható, hogy az új csatatér leginkább D.Va otthonának tekinthető majd.

Az új pályát szállító frissítéssel egyetemben egyébiránt egy kis javítás is érkezett, mely többek között egy új keresőt is elérhetővé tesz a játékban, hogy könnyebben szűrhessünk az Overwatch kozmetikai tárgyai vagy szezonális eventjei között, de az egyes karakterekhez is hozzányúltak egy kicsikét a készítők.
Overwatch legújabb csatatere, melyet Busan név alatt a PTR szerverekről már sokan megismerhettek az elmúlt napokban.'>
3 hozzászólás

rDAVE

6 éve, 1 hónapja és 1 napja

Nem kellenek égi jelek, hogy tudjuk az otthona, benne van D.Va biográfiájában, hogy Busan / Puszan a származási helye. röhögő smiley

válasz erre

WarriorAutobot

6 éve, 1 hónapja és 1 napja

Ez az új pálya nagyon jó! Főleg a két új kis rejtett dolog a két fél kezdőjén(az egyik oldalon van egy karaoke bár a másikon meg egy DDR játékra hajazó táncgép).
Végre átdolgozták vagyis inkább kijavították Reinhardt kisebb-nagyobb hibáit. Amit egyedül sajnálok hogy Brigitte hibáját is kijavították, hogy ha le stun-olod az éppen rád charge-oló ellenfelet akkor neked nincs semmi bajod, de a másik félnek van. Most már oda-vissza működik. szomorú smiley

válasz erre

petrovicsz

6 éve, 1 hónapja és 1 napja

Volt egy nagy akció, meg is vettem, úgyhogy öröm hogy épp most patchelnek!

válasz erre
Overwatch
6.799 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaKisember001 profilja