Kisméretű noteszgép érintésre érzékeny képernyővel

2005. október 31.
1.7621
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Hírblock profilja, adatai
Hírblock
A tajvani Dialogue Technology cég hamarosan megkezdi egy olyan új noteszgép szállítását, amely érintésre érzékeny képernyőt tartalmaz.

A noteszgép Európában novemberben lesz kapható. A Flybook V3 mini noteszgépet a World PC Expo rendezvényen mutatták be. A kompakt Flybook család Windows XP alapú noteszgépeket foglal magába. Az új masina olyan képernyőt tartalmaz, amely körbeforgatható és lehajtható.

A noteszgép Európában novemberben lesz kapható, majd nem sokkal később az USA-ban és Ázsiában is meg lehet vásárolni. Az árát még nem határozták meg. A mini noteszgép 8,9 hüvelykes LCD képernyőt tartalmaz, amelynek felbontása 1024x600 képpont. Az érintésre érzékeny képernyő bármilyen tollal működik. A gép kezdetben Windows XP Home vagy Professional operációs rendszerrel lesz kapható.

A szabványos, érintésre érzékeny képernyőt tartalmazó noteszgépet a Microsoft Windows XP Tablet PC Edition operációs rendszer nem támogatja, de az operációs rendszer hamarosan bevezetésre kerülő új változata már igen.

Az új gép a Flybook család legnagyobb teljesítményű tagja, amely az 1,1 GHz-es Intel Pentium M ULV processzoron alapul. A masina 512MB memóriát és maximum 100 GB kapacitású merevlemezes meghajtót tartalmaz. Magába foglalja a vezeték nélküli kommunikációs képességeket, köztük olyanokat, mint a Wi-Fi és a Bluetooth. Európai változata magába foglalja az EDGE (Enhanced Data Rates for GSM Evolution) és a GPRS (General Pocket Radio Service) modemeket, míg az amerikai változat a CDMA (Code Division Multiple Acces) képességeket. A közeljövőben támogatják a 3G mobil hálózatokat is.

Kapcsolódó linkek:
Dialogue-Products
1 hozzászólás

Tardief88

11 éve, 6 hónapja és 24 napja

Jó ég! Akkora, mint egy ház. És (mai szemmel) a zsebszámológépem többet tud mosolygó smiley Viszont érintésre érzékeny. Azért megnézném, hogy mennyire érzékeny röhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
totyak profiljamarco profiljaManiac profilja