Kisméretű LG laptop 160 GB-os hibrid merevlemezzel

2007. október 25.
4.6651
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Hírblock profilja, adatai
Hírblock
Az LG egy olyan 13,3 inch-es laptopot mutatott be, amely egyebek mellett egy 160 GB-os hibrid merevlemezes meghajtóval van felszerelve.

A hibrid itt konkrétan azt jelenti, hogy a hordozható gép winchesteréhez egy 256 MB-os flashmemória-modul kapcsolódik. A flash előnye a jelenlegi szoftverkínálat mellett elsősorban abban mutatkozik meg, hogy így a Windows Vista betöltése érzékelhetően felgyorsul, azonban a jövőben mind a Vistát, mind a Mac OS X-et és az utolsó generációs Linux-okat is igyekeznek majd a gyorsabb és biztonságosabb flashmemóriához optimalizált kiegészítő alkalmazásokkal ellátni. A laptop 2 GB RAM gyorsítótára is mutatja, hogy az LG E300-AP75K-t a legújabb operációs rendszerek futtatásához szabták.

Az új kisméretű LG laptop a fent említetteken kívül 2,2 GHz-es Intel Core 2 Duo T7500 processzorral, ATI Radeon X1250 grafikus kártyával, HDMI-kimenettel, a videó-telefonáláshoz 1,3 megapixeles kamerával, és természetesen WiFi-vel is el van látva, ehhez képest viszont tömege kevesebb, mint másfél kg. A laptop először Dél-Koreában lesz kapható, nagyjából 1,6 millió won (300 ezer Ft) áron.
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja