Kishírek a konzolok világából

2008. január 15.
1.6691
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A Nintendo 64-en debütált Turok hamarosan egy újabb inkarnációval próbál ismét elismeréseket gyűjteni, ami rá is fér, mert az utóbbi epizódok durván elhasaltak.

Mától tölthteő az Xbox Live-ról a demó verzió, melyet természetesen ingyen szólíthatnak magukhoz a regisztrált Live tagok. A játszható trial verzió mérete 1.17GB helyet fog lecsípni a konzol merevlemezéről. Plusz 3 új dal vásárolható a Rock Band-hez, melyek ára egyenként 160 Microsoft pontot kóstál.

Jelenleg csak a kanadai és az amerikai Liveon hozzáférhetőek.

A három új dal:

Dal címe: "Last Train to Clarksville"*
Ára: 160 Microsoft Pont

Dal címe: "All the Small Things"
Ára: 160 Microsoft Pont

Dal címe: "Action"
Ára: 160 Microsoft Pont

*Elérhető: Canada és United States

A 2K Boston PlayStation programozókat keres a csapatba. A BioShock fejlesztői talán egy Sony-s porton munkálkodnak? Nem elvetélt ötlet, bár ez egyelőre csak egy hatalmas spekuláció.

A népszerű Wii Fit egy kiegészítőt kap a japán Hori cég jóvoltából. Az árfekvése igencsak kedvező, hisz 30 dollárért pakolhatjuk kosárba februártól. Ezzel az eszközzel tovább nőhet a testmozgató játék népszerűsége és persze a szavatossága is.

Kishírek a konzolok világából - 2. kép

1 hozzászólás

richie8

11 éve, 7 hónapja

Apró tájékoztató jellegű hírek mosolygó smiley Úgy néz ki, pár napig nyugi volt a 3 konkurens cég háza táján mosolygó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaXTomiX0029 profiljaManiac profilja