Kisállatokat is simogathatunk a Cyberpunk 2077-ben

2020. június 30.
12.4721
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Minden eddiginél összetettebb élményben gondolkozik a Cyberpunk 2077 részeként a CD Projekt RED csapata, lévén kiderült, hogy a lengyelek olyan opciókat is szeretnének beletenni a játékba, amire egy The Witcher 3: Wild Hunt esetében nem volt példa.

A lengyelek ugyanis néhány külföldi magazinnak elküldték a Cyberpunk 2077 aktuális próbaverzióját, ami több előzetest is szült, ezekből pedig megtudtuk, hogy akár még kisállatokat is simogathatunk majd a játékban, de hogy ennek lesz-e bármiféle gyakorlati haszna, azt nem igazán tudtuk meg.

Azt viszont igen, hogy a próbaverziókban még csak cicák voltak, ami nyilván közel sem jelenti azt, hogy más állatfajok nem kapnak majd helyet az alkotásban. Mint ismert, a Cyberpunk 2077 megjelenését ismét alaposan eltolták a fejlesztők, így a legutóbbi hírek szerint november 19-én számíthatunk rá PC, PS4 és Xbox One platformokon.
Cyberpunk 2077 részeként a CD Projekt RED csapata, lévén kiderült, hogy a lengyelek olyan opciókat is szeretnének beletenni a játékba, amire egy The Witcher 3: Wild Hunt esetében nem volt példa.'>
3 hozzászólás

muki

4 éve, 23 napja

Óriási, ez aztán fontos. röhögő smiley

válasz erre

Ronalddo

4 éve, 23 napja

Nem hiszem hogy ez lenne a legfontosabb benne... wtf smiley

válasz erre

Patrik94

4 éve, 23 napja

Ez aztán csodás funkció. röhögő smiley

válasz erre
Cyberpunk 2077
12.490 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja