Kirúgták esport csapatából a női Tekken-játékost, aki becsmérelte az alacsonyabb férfiakat

2022. február 17.
29.9451
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Kotaku szerint egy profi Tekken-játékost kirúgtak a csapatából, miután néhány megjegyzést tett a 170 centiméter alatti magasságú férfiakra - Tanukana az oszakai Cyclops Athlete Gaming tagja volt, mert remekül játszott a verekedős játékokban, de egy nemrégen sugárzott livestream megváltoztatta ezt.

Élő közvetítés közben Tanukana a beszámolók szerint azt mondta, hogy a 170 cm alatti férfiaknak nincsenek emberi jogaik. A továbbiakban megemlítette, hogy az ilyen magasság alatti férfiaknak meg kéne fontolniuk a műtét lehetőségét, hogy magasabbak legyenek.

A Tekken-játékos ezután egy mára törölt tweetben bocsánatot kért, azt állítva, hogy nem akart olyasmit kifejezni, ami gyűlöletbeszédnek tekinthető, és egyszerűen csak a magas emberek iránti szeretetét próbálta kifejezni. Tanukana ismét bocsánatot kért, egy hivatalosabb tweetben, de a baj már megtörtént, lévén kirúgták.
4 hozzászólás

soami

2 éve, 3 hónapja és 14 napja

Akkor megnyugodtam a 187 centis magasságommal, hogy engem kedvelne. Viccet félretéve azért ez így elég meredek kijelentés tőle .

válasz erre

fighterlaci

2 éve, 3 hónapja és 14 napja

Az korrekt baszki. röhögő smiley

válasz erre

zender

2 éve, 3 hónapja és 14 napja

Nem lehet véleményed....

válasz erre

rDAVE

2 éve, 3 hónapja és 14 napja

Oké, hogy bocsánatot kell kérnie, amiért "trashtalk" formájában közölte, hogy a magasabbakat szereti, de ez a kirúgás f_szság.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljatotyak profilja