Kirobbanó launch trailert kapott a Destiny 2: Warmind kiegészítő

2018. május 08.
4.0531
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Bungie egy utolsó hivatalos kedvcsinálóval indítja útnak várhatóan még a mai napon a Destiny 2: Warmind kiegészítőjét, melyhez a most prezentált launch trailer szó szerint kirobbanó formában prezentálja előttünk a bővítményt.

Történetesen ugyanis szinte minden pillanatban felrobban valami a felvételen, de legalábbis egy intenzív akciójelenet kerül a középpontba, ami nem véletlen, hiszen az Ana Bray történetére fókuszáló új bővítmény csak úgy hemzseg majd az olyan újdonságoktól, melyek lehetőséget adnak egy kis lövöldözésre vagy robbantgatásra.

A Destiny 2: Warmind kiegészítő az új sztori mellett többek között egy Escalation Protocol névre keresztelt horda módot, egy sor új felszerelést, raidet és egyéb tartalmakat garantál, ha pedig felkeltette az érdeklődésedet az alábbi kedvcsináló, a bővítmény várhatóan még ma a mai napon elrajtol PC-n, PS4-en és Xbox One-on is.

Nézd nagyban ezt a videót!



Destiny 2: Warmind kiegészítőjét, melyhez a most prezentált launch trailer szó szerint kirobbanó formában prezentálja előttünk a bővítményt.'>
3 hozzászólás

Ronalddo

6 éve, 4 hónapja és 23 napja

Király lett a vidi! meglepett smiley

válasz erre

muki

6 éve, 4 hónapja és 23 napja

Király videó! Meghozta a kedvem! mosolygó smiley

válasz erre

Gólem

6 éve, 4 hónapja és 23 napja

Na EZ jó lett!

válasz erre
Destiny 2
2.799 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja