Kipróbálnád PC-n a Silent Hills-t? Most rögtön két próbálkozásba is belekóstolhatsz!

2018. január 23.
1.7391
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Konami annak idején nagyon csúnyán elintézte a sok helyen csak PT néven emlegetett Silent Hills projektet, amihez mindössze egy nagyon rövidke demó készült annak idején, és az is csak PS4-re jutott el, azonban a jelek szerint a modderek ebbe nem akarnak beletörődni.

Olyannyira nem, hogy a VG247 cikke szerint két ígéretes alkotás is készülődik a háttérben, amelyek a Silent Hills élményét szeretnék elhozni PC-re, ezáltal rögtön az elsőt a SmoggyChips amatőr programozói készítik, akik Corridors címmel Unreal Engine 4 alatt próbálták meg az alapoktól újra összerakni PC-n a legendássá vált demót, ami bár még sok-sok bugot és hiányosságot takar, ellenben IDE KATTINTVA bárki számára letölthető.

A második projektet a LinusPixel csapatához köthetjük, ami nem is annyira csapat, mint inkább egy lelkes rajongó, aki konkrétan a Silent Hills PS4-es demójából kivonható textúrákat, animációkat és egyebeket szó szerint elcsente, és azokat egy PC alapú programon belül újra összefűzte a cél érdekében. Prototípusa szintén mindenki számára kipróbálható, ha érdekel IDE KATTINTVA máris töltheted.
Silent Hills projektet, amihez mindössze egy nagyon rövidke demó készült annak idején, és az is csak PS4-re jutott el, azonban a jelek szerint a modderek ebbe nem akarnak beletörődni.'>
4 hozzászólás

totyak

6 éve, 9 hónapja és 9 napja

Már anno sem értettem, hogy mi ez a nagy felhajtás. Jött egy demo, játék meg nem lett belőle, nagy ügy. Mit kell ezen lamentálni, meg demokat farigcsálni egyik platformról a másikra.

válasz erre

Patrik94

6 éve, 9 hónapja és 9 napja

Megnézem őket mosolygó smiley

válasz erre

muki

6 éve, 9 hónapja és 9 napja

Na ez jól hangzik mosolygó smiley

válasz erre

Ronalddo

6 éve, 9 hónapja és 9 napja

Na ezekre rá is nézek mosolygó smiley

válasz erre
Silent Hills
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja