Kipróbálható a Strength And Honour 2

2009. november 27.
3.1611
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Még az idei esztendő júniusában került hivatalos bejelentésre a Strength And Honour névre hallgató stratrégia második epizódja, amely egy visszafogottan sikeres első rész folytatása kíván lenni.

Sajnos a Total War-sorozat miatt a nagy előd képtelen volt komolyabb ismeretségre szert tenni, bár nem csak ez, hanem kinézete, és egy pénzes kiadó hiánya is nehezítette a dolgot. A helyzet feltehetően a második résszel sem fog túlzottan megváltozni, hiszen a program grafikus motorja továbbra is elavultnak tekinthető, nagyobb kiadóról pedig szintén továbbra sem beszélhetünk, így ismét marad az elragadó játékmenet, amely a debütáló epizódot is magasra emelte.

Az alkotás egészen időszámításunk előttre repít vissza minket, egy olyan korba, amikor a nagy birodalmak a fennmaradásért küzdöttek. A program elsődleges érdekessége ismét abban rejlik majd, hogy a városok építése, avagy saját birodalmunk menedzselése körökre osztotttan zajlik, míg a nagyobb csaták teljesen háromdimenzióban, természetesen valós időben. A Strength And Honour 2 ugyanakkor a napokban végre megjelent, hogy elkápráztassa az érdekes stratégiára éhes fanatikusokat, sőt, még egy demót is napvilágra segítettek az illetékesek, amely ugyan valamivel több mint 1,5 GB méretűre hízott, de letöltése így is melegen ajánlott, főleg akkor, ha a játékélmény számodra elsőbbséget élvez a kinézettel szemben. Ha érdekel, csak kattints a linkre.

Strength And Honour 2 demó
3 hozzászólás

Tibit

11 éve, 7 hónapja és 21 napja

Förtelem, mentem hányni! Az nem mentség erre a grafikára, hogy stratégia. Van egy alsó határ, ami alatt tényleg nem érdemes játékot csinálni. Ez a játék bőven átlépte azt a határt!

válasz erre

marco

11 éve, 7 hónapja és 22 napja

Shade írta:
Mikori játék ez?
Online november 20 óta szerezhető be. Tehát egy hetes.

válasz erre

Shade

11 éve, 7 hónapja és 22 napja

Mikori játék ez?

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

sony1515 profiljamarco profiljaWickedSick profiljaiPet profilja